Connect with us

Vadonatúj plazma TV-k az LG-től

Laptop

Vadonatúj plazma TV-k az LG-től

Az LG Electronics kifejlesztette a világ első single scan technológiával készült 50 colos XGA típusú PDP moduljait. A teljes körű gyártást és értékesítést májusban kezdi el a cég.

Tavaly júniusban az LG Electronics sikeresen kifejlesztette a single scan technológiával készült XGA típusú PDP modult és a világ első 42 colos single scan Plazma TV-jét.

Az XGA típusú PDP-kben alkalmazott single scan technológia 20 %-kal csökkenti a Plazma TV-k költségeit a jelenleg alkalmazott dual scan technológiához viszonyítva.


Az XGA típusú PDP-kben alkalmazott single scan technológia javított a nagyméretű és nagyfelbontású képernyők képmegjelenítési idején, és megbízhatóbbá tette a készülékeket.

Az LG saját találmányai és az XTR (Extremely Time Reduced) nevű új meghajtó egység teszi lehetővé a képmegjelenítési idő javítását, amely az LG Electronics és a Pohangi Tudományos és Technológiai Egyetem közös fejlesztése.

Az LG Electronics világelsőként fejlesztette ki az MCM (Multi Chip Module) és IPM (Intelligent Power Module) technológiákat, amelyek lehetővé tették, hogy az LG versenytársait egy évvel megelőzve létrehozza az XGA single scan-t.

Az XGA single scan egy olyan alapvető technológia, amely csökkenti a PDP termékek eddigi előállítási költéségeit összehasonlítva az LCD és projektoros termékek előállítási költségeivel. A PDP ipar további technológiai fejlődés előtt áll.

˝Az öt PDP modulgyártó közül egyedül az LG Electronics hozta sikeresen forgalomba a single scan technológiát. Az LG vezető a PDP technológiában és ezt bizonyítja, hogy a 42 colos készülék után megalkotta az 50 colos single scan technológiával készült PDP TV-t˝ – mondta Kwang-ho Yoon az LG Electronics PDP Divíziójának igazgatója.

Az 50 colos XGA single scan technológiájú modell felülmúlja a létező készülékeket. A modell egy innovatív elektromos kisülésen alapuló cella struktúrának és az ugyanezen elven működő gáznak köszönhetően több mint 30 %-kal intenzívebb fényerőt produkál, mint a jelenlegi készülékek. A modell fényereje (1.000 cd) és kontrasztja (10.000:1) a jelenlegi legjobb a világon. A készülékbe építette az LG saját fejlesztésű képminőség javító algoritmusát (GCC, Gravity Centered Code / Meta Code), amely az eddigieknél is élesebb képet ad.

A modell – amelynek fényereje több mint 20 %-kal jobb, mint a versenytársaké – nem egyszerűen laboratóriumi körülmények között lett kifejlesztve, hanem a vásárlók otthoni életterét is szem előtt tartották elkészítésekor.

Az LG Electronics, válaszként az LCD és más termékekkel folytatott árversenyre, minden élvonalbeli modelljében alkalmazta a single scan technológiát, köztük a 42 colos XGA és az 50 colos XGA készülékekben.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.
p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda
mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő