Connect with us

Vadonatúj szerverek az Albacomptól

Laptop

Vadonatúj szerverek az Albacomptól

Az idén 20 éves Albacomp bemutatta az Albacomp Activa FlexServer termékcsalád második generációját.

Az új FlexServer 100, 200, 300, 400, 500 sorozat és az RM 100, 200, 300 sorozat szervereit rugalmas konfigurációs lehetőségek, egységes felügyeleti rendszer, valamint számos olyan opció jellemzi, amelyek segítségével a termékcsalád tagjai tökéletesen idomulnak a felhasználók legkülönfélébb igényeihez. Az Albacomp a FlexServer termékeire országos értékesítési és szervizhálózatot, valamint 3 év garanciát biztosít, külön megállapodások keretében pedig 3 év garantált helyszíni javítást, illetve távfelügyeleti lehetőséget nyújt. Az Albacomp az Intel technológiáit integrálva nagyfokú megbízhatóságot és rendelkezésre állást garantál, amit a napokban elnyert Intel Enterprise Server Acceleration Allience tagság is tanúsít.

˝A most megjelent második generációs Albacomp Activa FlexServer család fő újdonságai a 800 MHz-es Xeon processzor és a PCI Express technológia. Míg a korábbi 533 MHz-es processzorokat felváltó új Xeon processzorok nagyobb teljesítménye csupán igazodik napjaink növekvő felhasználói elvárásaihoz, addig a PCI Express technológia segítségével a korábbiakhoz képest drasztikusan megnőtt a szervereink teljesítménye˝ – mondta el Nagy Csaba, az Albacomp termékmenedzsere.

Az Albacomp Activa FlexServer család új generációja a kisvállalkozásoktól kezdve a nagyvállalati, nagy létszámú munkacsoportokig kínál szervermegoldásokat. A torony kivitelű FlexServer 100 sorozat tagjai e-mail, fájl-, nyomtató- vagy web, illetve alkalmazás-, biztonsági vagy proxy/cache szerverként használhatóak. A fájl-, nyomtató-, web szerverként is funkcionáló 200 és 300 sorozat kis és közepes cégeknek, munkacsoportoknak ajánlott. A 400 sorozat tagjai adatbázis- vagy alkalmazás-, illetve kommunikációs szerverként, az 500-é pedig adatbázis- vagy alkalmazásszerverként alkalmazhatóak.

Az Albacomp a FlexServer RM 100 sorozat 1U rackes termékeit e-mail, fájl-, nyomtató- vagy web szervernek, illetve alkalmazás-, biztonsági vagy proxy/cache szervernek ajánlja, míg az 1U vagy 2U rackes 200 és 300 sorozatba tartozó szervereket adatbázis-, terminál- vagy web szervernek.

Az Albacomp Rt. tagja lett az Intel Enterprise Server Acceleration Allience (ESAA) szervezetnek. A szövetség fő célkitűzése, hogy megkönnyítse a különböző szerverkonfigurációk összeállításának menetét, és a tagok számára elérhetővé tegye a különböző gyártói minősítéseket, a benchmarkok eredményeit. Az ESAA-t a vezető független szoftver- (ISV), illetve a független hardvergyártók (IHV), az Intel stratégiai partnerei és a helyi szerver OEM partnerek számára hozták létre. Az ISV és IHV tagok gyártói tanúsítványokat szerezhetnek az Intel szerver építőelemeiből felépített szervereiknek. A résztvevő helyi OEM tagok és az Intel stratégiai értékesítési partnerei felhasználhatják a bevált szerver megoldásokat, és – mivel már kipróbáltan népszerű szerverkonfigurációkat kínálnak felhasználóiknak – időt és pénzt takarítanak meg. Az ESAA tagok bevált megoldásai olyan szerveralkalmazások, melyek a konkurens termékekhez képest kevésbé költségesek és könnyebben kivitelezhetők, ugyanakkor megfelelnek az ISV-k és IHV-k szigorú követelményeinek.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda
mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő