Connect with us

Intel Channel konferenciák az EMEA-régióban

Laptop

Intel Channel konferenciák az EMEA-régióban

Az Intel a legújabb technológiai trendeket, megoldásokat mutat be viszonteladói és rendszerintegrátorai számára.

Az Intel bejelentette, hogy 2005 tavaszi Intel Channel konferenciái viszonteladók és rendszerintegrátorok részére május és június folyamán kerülnek megrendezésre az EMEA-régióban. Az Intel szerver, asztali és mobil termékbejelentéseinek fényében az Intel Channel konferenciák továbbképzéseket, hálózatépítő tréningeket és harmadik felek számára szervezett bemutatókat jelentenek. A 28 alkalom várhatóan több mint 4.000 résztvevőt jelent majd. Magyarországon az ICC konferenciát május 9-én, a Westend Hiltonban tartották.

„Az Intel számítástechnikai és kommunikációs technológiákat biztosít szerte a világon.” – mondta Dragusin Puiu, az Intel Channel marketing menedzsere. „Ezt helyi üzleti hálózatok felállításával, illetve folyamatos képzéssel tudjuk támogatni. Emellett együttműködünk a helyi vezetéssel, hogy minél jobb feltételekkel biztosíthassunk számítógépeket és technológiákat, segítve ezzel a fejlett és fejlődő országok közötti különbségek felszámolását. ”

Az idei konferenciák fókuszában az áll, hogy az Intel Premier Provider-ek és az Intel Product Integrátorok miként maximalizálhatják lehetőségeiket az Intel legújabb szerver, asztali és mobil platformjai által, illetve megismerhetik az Intel új termék, képzési és marketing programját.

A channel programok tagjai találkozhatnak a helyi és nemzetközi szinten működő Intel képviselőkkel; így jobb rálátást kaphatnak a gazdasági környezet változásával, a fejlődő országok felhasználói igényei, az új használati modellek és a legújabb technológiákkal kapcsolatban. A résztvevők jelen lehetnek szemináriumokon, ahol az Intel kulcsfontosságú termékterületeit mutatják be, többek között a mobilitást, mint profitábilis növekedési motort, a szerveres környezetet, vagy PC-technológiák új használati modelljeit.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

montblanc_star_legacy_pic_01
Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.
p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő