Connect with us

Új Corel bővítmény – Painter IX Spotlight

Laptop

Új Corel bővítmény – Painter IX Spotlight

A Corel bemutatta az új Corel Painter IX bővítményt, amely támogatja a Mac OS X Tiger nagy teljesítményű keresőjét, a Spotlightot.

Az új Painter IX Spotlight bővítménnyel a Mac OS X Tigerben a felhasználók gyorsan rá tudnak keresni a Painter (.RIFF) fájlokra és másodperceken belül találhatják meg pontosan azt a fájlt, amelyikre szükségük van. A .RIFF fájlokban a szöveg, az egyes rétegek neve, a fájl tulajdonságai, a kép szélessége és magassága automatikusan indexet kap, így az előkeresés egyetlen korlátja a felhasználó gépelési gyorsasága.

“Azok a művészek, akik a Painterrel állítják össze a portfoliójukat, hatalmas gyűjteményeket tárolhatnak műveikből fájl formájában. Ezzel az új bővítménnyel lehetővé tesszük számukra, hogy teljes egészében kihasználják a Tiger és a Spotlight képességeit, hogy időt spóroljanak a szükséges fájlok megkeresése közben. A Corel az elsők között fejlesztette bővítményét az Apple következő generációs keresőjéhez,” ismertette a bővítmény előnyeit Rick Champagne a Corel Painter IX program menedzsere.

A Corel Painter IX vevők már ingyenesen letölthetik a Corel Painter IY Spotlight bővítményt.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom