Connect with us

technokrata

Logitech QuickCam Chat: a netes videóhívások megfizethető eszköze

Laptop

Logitech QuickCam Chat: a netes videóhívások megfizethető eszköze

A Logitech ma bemutatta QuickCam Chat nevezetű új webkameráját.

Az új termék egy megfizethető és komplett kezdőkészlet azoknak, akik Internetes kommunikációjukat élő videóképpel és hanggal is ki akarják egészíteni. A QuickCam Chat csomagban egy headset és egy kamera is helyet kapott, mely két eszköz együttesen lehetővé teszi, hogy távol élő barátok és családtagok szemtől szemben beszélgethessenek egymással az Interneten keresztül.


A QuickCam Chat webkamera jó minőségű, 640×480 képpont felbontású, szoftveresen feljavított képet közvetít. A tartozék headset használata intimitást és tiszta hangzást biztosít a videóhívások közben. Használható olyan alkalmazásokkal, mint például az új MSN Video Conversation, ami az MSN Messenger 7.0 részeként ingyen hozzáférhető. Az MSN Messenger progamhoz a Microsoft hivatalosan is ajánlja a QuickCam Chat termékcsomagot, vagy a Logitech bármely más webkameráját.

˝Az Interneten keresztüli videó-kommunikáció egyszerűbb és hozzáférhetőbb lett, mint valaha˝ – mondta Gina Clark, a Logitech videó üzletágának marketingigazgatója. ˝A QuickCam Chat webkamerában minden benne van, amire az induláshoz szükség lehet. Felhasználói néhány perc alatt készen állhatnak rá, hogy barátaikkal és rokonaikkal élő szóban és -képben beszélgethessenek, legyenek azok bárhol is a világon˝.

A QuickCam Chat webkamerához egy rugalmas monitorcsipesz is tartozik, így a kamerát könnyedén elhelyezhetjük egy hagyományos monitor tetején, vagy rácsatolhatjuk egy lapos LCD monitor szélére. Az objektív körüli sötétkék gyűrű és a kamera tetején lévő kék panel is szépen kiemelik a készülék fényes fehér, szemgolyó formájú borítását. A Logitech QuickCam szoftverrel a kamera működési paraméterei könnyedén beállíthatók, de emellett további szolgáltatásokat is nyújt. Ilyen például, hogy e-mailben küldhetünk felvett állóképeket vagy videókat barátainknak. A QuickCam Chat webkamera USB 1.1 és USB 2.0 csatlakozóval is használható. A kamera – a számítógép és az internetkapcsolat teljesítményétől függően – másodpercenként akár 30 képkockányi videót is tud közvetíteni.

A QuickCam Chat webkamera júniusban lesz kapható Európában, ajánlott végfelhasználói ára 7.990 forint.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp