Connect with us

technokrata

A Nokia nyerte meg a Vodafone Magyarország 3G gerinchálózatának kiépítésére szóló pályázatot

Laptop

A Nokia nyerte meg a Vodafone Magyarország 3G gerinchálózatának kiépítésére szóló pályázatot

A Vodafone Magyarország részesül a költség-takarékos Release 4 architektúra előnyeiből.

A Nokia megállapodást írt alá egy teljes WCDMA 3G gerinchálózat szállításáról a Vodafone Magyarország számára. A megállapodás részeként a Nokia 3GPP Release 4 alapú MSC Szerver Rendszert épít ki, amely magában foglalja a Nokia MSC Server-t, a Nokia Multimedia Gateway-t, valamint a Nokia 3G csomagkapcsolt gerinchálózati berendezéseit, amely a Vodafone Magyarország számára lehetővé teszi a 3G multimédia szolgáltatások elindítását.

A Nokia MSC Szerver Rendszer Release 4 architektúra azt is lehetővé teszi, hogy a Vodafone Magyarország jelentős megtakarításokat érjen el a GSM és WCDMA 3G hálózatának működtetése során. A gerinchálózati berendezéseken túl a Nokia olyan kapcsolódó szállítási és támogatási szolgáltatásokat is biztosít, mint az installáció, és az integráció.

„Rendkívül meggyőzőnek tartjuk a Nokia gerinchálózati megoldását mind minőség mind tudás szempontjából.” – mondta Döbrőssy Gábor a Vodafone Magyarország műszaki igazgatója. „A Nokia innovatív Release 4 megoldása segít bennünket a költségek optimalizálásában, és így a legfejlettebb multimédiás szolgáltatásokat tudjuk kínálni a magyar piacon.”

„A Vodafone Magyarország hosszú idő óta fontos ügyfele a Nokiának, így örömmel folytatjuk a közös munkát a 3G területén.“ – mondta Ilkka Savolainen a Nokia hálózati üzletágának értékesítési igazgatója. „Meggyőződésünk, hogy a Vodafone Magyarország ki fogja tudni használni 3G gerinchálózati megoldásunk előnyeit. A Nokia MSC Szerver Rendszere piacvezető megoldás a hanghívások költségeinek alacsony szinten tartására.“

A Nokia a Vodafone Magyarország kizárólagos GSM hálózati infrastruktúra szállítója a Vodafone Magyarország 1999-es indulása óta. A 2G hálózati berendezéseket és szolgáltatásokat továbbra is a Nokia szállítja a Vodafone Magyarország számára.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák