Connect with us

technokrata

Sybase: magyarországi fejlesztőközpont a közeljövőben

Laptop

Sybase: magyarországi fejlesztőközpont a közeljövőben

Magyarországra látogatott Dr. Raj Nathan a Sybase technológiai kutatás és termékfejlesztés vezetője.

A magyar informatikai szakemberek versenyképességének újabb bizonyítéka, hogy a Sybase Inc. magyarországi fejlesztőközpont létrehozását tervezi a közeljövőben. A tegnapi látogatás középpontjában a beruházás lehetséges helyszínének kialakítása, a piaci feltételek megismerése szerepel. Dr. Raj Nathan itt tartózkodása alatt vezető magyar információtechnológiai cégek és oktatási intézmények vezetőivel, illetve a GKM és a MEH képviselőivel tárgyalt.

A kormányzati informatika (e-government) fejlesztési irányát Nathan úr példa értékűnek tartotta, az „ügyfél kapu” mobil kiterjesztését megvalósító Sybase technológiák ismertetése nagy érdeklődést keltett.

A Sybase fő technológusa a befektetési lehetőségek feltérképezésén túlmenően –elsősorban a nagy Sybase felhasználókkal és partnerekkel való találkozás keretében – informálódott a magyar informatikai piac helyzetéről.

A Sybase és a Budapesti Gazdasági és Műszaki Egyetem között formálódó együttműködés keretében Nathan úr az Egyetemen előadást tartott a cég technológiai jövőképéről.
Nathan úr jó benyomásokat szerzett az Egyetem oktató és kutató szakembereivel folytatott megbeszélésen. A két intézmény szívesen fejleszti a kapcsolatát tovább, így a Sybase szoftver eszközeivel támogatja az Egyetem oktató és kutató tevékenységét.

A magyar piacion 1992 óta termékeivel folyamatosan jelenlévő, korábban adatbázis-kezelőiről, később heterogén vállalati szoftvermegoldásokhoz kifejlesztett integrációs eszközeiről, valamint mobil computing technológiájáról is közismert Sybase Inc. támogatásával 2004 októberében megalakult a Sybase Products Hungary Kft., amely a hazai disztribúciós feladatokat látja el. Itthon a Sybase elsősorban a távközlési és kormányzati ágazatban, valamint a pénzügyi szektorban bír jelentős referenciákkal.

A Sybase a hazai piacon a hagyományos adatbáziskezelőin kívül az üzleti intelligencia alkalmazások megvalósításához ajánlott IQ nagyteljesítményű adatbázis, a mobil üzleti megoldások kialakításához ajánlott eszközök, valamint a tervező-fejlesztő munkát segítő PowerBuilder és PowerDesigner forgalmazásában sikeres.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő