Connect with us

NEXON-GriffSoft: Konkurensekből partnerek

Laptop

NEXON-GriffSoft: Konkurensekből partnerek

A GriffSoft ügyviteli rendszerébe a NEXON bérügyviteli megoldását integrálja.

A humáninformatika terén piacvezető NEXON bejelentette, hogy hosszú távú együttműködési megállapodást írt alá a GriffSoft Informatikai Rt.-vel. Ennek keretében a két vállalat a humánügyvitel területén köztük eddig fennálló konkurens viszonyt megszünteti, és a továbbiakban partnerként működik együtt.

A megállapodás eredményeként a GriffSoft Forrás-PC és Forrás-SQL nevű integrált ügyviteli rendszereinek humánügyviteli alrendszereit a jövőben a NEXON hr és bérügyviteli megoldására cseréli, ezzel integrálva a NEXON szoftvereit a Forrás ügyviteli portfoliójába.

„Meglévő és jövőbeni ügyfeleink fokozott kiszolgálása érdekében döntöttünk úgy, hogy igent mondunk a NEXON ajánlatára és az általunk fejlesztett komplex ügyviteli megoldást nyújtó Forrás-PC és Forrás-SQL rendszereink humáninformatikai moduljaként az e területen piacvezető NEXON megoldásait alkalmazzuk. Cégünk így még jobban tud koncentrálni a Forrás egyéb moduljainak fejlesztésére, színvonalának további emelésére, másrészt a bér és munkaügy területén az erre szakosodott NEXON nyújt – a Forrással teljesen integrált módon – bővülő szolgáltatásokat. Hisszük, hogy a magyar cégek fokozott együttműködésével, a piacaink és tudásunk koncentrációjával leszünk képesek pozitív választ adni az EU által diktált kihívásokra, és így valóban megnyugtató és hosszú távú partnerei lehetünk ügyfeleinknek.” – mondta Szajbély György, a GriffSoft Informatikai Rt. igazgatósági elnöke.

Díjmentes átállás bővített szolgáltatásokkal

Az átállás kapcsán a GriffSoft jelenlegi ügyfeleinek nem kell licencdíjat fizetniük, sőt ha valamelyikük nem rendelkezik a nexONBÉR futtatásához szükséges MS-SQL licenccel, a NEXON ezt is kedvezményesen, lényegesen a piaci ár alatt biztosítja számára. A nexONBÉR jogszabályi követését, ügyfélszolgálatát – a korábbi gyakorlathoz hasonlóan – követési díj ellenében a NEXON fogja nyújtani az egész országot lefedő irodahálózatán keresztül.

„A GriffSoft-al kötött – a hr üzletág megvásárlását eredményező – megállapodás szervesen illeszkedik a NEXON hosszú távú üzleti politikájába. Mára az összes jelentős vállalatirányítási, illetve ügyviteli rendszerhez kapcsolódik cégünk bér- és humánügyviteli portfoliója. Mostantól a Forrás programok felhasználói számára olyan továbbfejlesztett és integrált rendszert biztosítunk, melyben a bér, a HR és a munkaidő nyilvántartás feladatait is egységes keretben kezelhetik.” – mondta Ocskay Szilárd, a NEXON ügyvezető igazgatója.

Ezen kívül az ügyfeleknek arra is lehetőségük van, hogy eldöntsék, a bérügyvitel feladatait továbbra is házon belül szeretnék-e megoldani. Azok számára, akik a kihelyezés mellett döntenek, a NEXON outsourcing szolgáltatása biztosít előnyös megoldást. E szolgáltatás keretei között a cég budapesti és nyolc vidéki irodájából közel 50.000 munkavállaló bérét számfejti havonta.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő