Connect with us

technokrata

NEXON-GriffSoft: Konkurensekből partnerek

Laptop

NEXON-GriffSoft: Konkurensekből partnerek

A GriffSoft ügyviteli rendszerébe a NEXON bérügyviteli megoldását integrálja.

A humáninformatika terén piacvezető NEXON bejelentette, hogy hosszú távú együttműködési megállapodást írt alá a GriffSoft Informatikai Rt.-vel. Ennek keretében a két vállalat a humánügyvitel területén köztük eddig fennálló konkurens viszonyt megszünteti, és a továbbiakban partnerként működik együtt.

A megállapodás eredményeként a GriffSoft Forrás-PC és Forrás-SQL nevű integrált ügyviteli rendszereinek humánügyviteli alrendszereit a jövőben a NEXON hr és bérügyviteli megoldására cseréli, ezzel integrálva a NEXON szoftvereit a Forrás ügyviteli portfoliójába.

„Meglévő és jövőbeni ügyfeleink fokozott kiszolgálása érdekében döntöttünk úgy, hogy igent mondunk a NEXON ajánlatára és az általunk fejlesztett komplex ügyviteli megoldást nyújtó Forrás-PC és Forrás-SQL rendszereink humáninformatikai moduljaként az e területen piacvezető NEXON megoldásait alkalmazzuk. Cégünk így még jobban tud koncentrálni a Forrás egyéb moduljainak fejlesztésére, színvonalának további emelésére, másrészt a bér és munkaügy területén az erre szakosodott NEXON nyújt – a Forrással teljesen integrált módon – bővülő szolgáltatásokat. Hisszük, hogy a magyar cégek fokozott együttműködésével, a piacaink és tudásunk koncentrációjával leszünk képesek pozitív választ adni az EU által diktált kihívásokra, és így valóban megnyugtató és hosszú távú partnerei lehetünk ügyfeleinknek.” – mondta Szajbély György, a GriffSoft Informatikai Rt. igazgatósági elnöke.

Díjmentes átállás bővített szolgáltatásokkal

Az átállás kapcsán a GriffSoft jelenlegi ügyfeleinek nem kell licencdíjat fizetniük, sőt ha valamelyikük nem rendelkezik a nexONBÉR futtatásához szükséges MS-SQL licenccel, a NEXON ezt is kedvezményesen, lényegesen a piaci ár alatt biztosítja számára. A nexONBÉR jogszabályi követését, ügyfélszolgálatát – a korábbi gyakorlathoz hasonlóan – követési díj ellenében a NEXON fogja nyújtani az egész országot lefedő irodahálózatán keresztül.

„A GriffSoft-al kötött – a hr üzletág megvásárlását eredményező – megállapodás szervesen illeszkedik a NEXON hosszú távú üzleti politikájába. Mára az összes jelentős vállalatirányítási, illetve ügyviteli rendszerhez kapcsolódik cégünk bér- és humánügyviteli portfoliója. Mostantól a Forrás programok felhasználói számára olyan továbbfejlesztett és integrált rendszert biztosítunk, melyben a bér, a HR és a munkaidő nyilvántartás feladatait is egységes keretben kezelhetik.” – mondta Ocskay Szilárd, a NEXON ügyvezető igazgatója.

Ezen kívül az ügyfeleknek arra is lehetőségük van, hogy eldöntsék, a bérügyvitel feladatait továbbra is házon belül szeretnék-e megoldani. Azok számára, akik a kihelyezés mellett döntenek, a NEXON outsourcing szolgáltatása biztosít előnyös megoldást. E szolgáltatás keretei között a cég budapesti és nyolc vidéki irodájából közel 50.000 munkavállaló bérét számfejti havonta.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek