Connect with us

technokrata

Az IFS is Magyarországon terjeszkedik

Laptop

Az IFS is Magyarországon terjeszkedik

Informatikai cégben vásárolt tulajdonrészt a nemzetközi vállalat.

Az IFS Hungary bejelentette, hogy 2005. március 31-étől szakmai befektetésként tulajdonrészt szerzett az egyik vezető magyarországi humáninformatikai vállalatban, az L-SOFT Kft-ben. A felvásárlással az IFS tovább kívánja erősíteni közép-kelet európai jelenlétét, és aktívabb részvételre törekszik a magyar humáninformatikai piacon. Az ügylet részeként az IFS 2006-ra opciós jogot is szerzett az L-SOFT többségi tulajdonrészének megvásárlására. Az opciós jog életbe lépésével az ügylet értéke elérheti az 1 millió eurót (250 millió HUF).

Az elkövetkező években Magyarország európai uniós gazdasági teljesítménye nagymértékben függ majd az ország versenyképességi mutatóinak javulásától. A versenyképesség javulásához viszont elengedhetetlen a képzett, magas színvonalú munkaerő, amire alapozhatnak mind a befektetők, mind pedig a piaci szereplők. A munkaerő-képzés, a vállalati HR és a bérszámfejtés területeken mára elvárás a komplex, integrált megoldásban való gondolkodás.

„Az IFS számára kiemelt fontosságú a közép-kelet európai régió, ezen belül Magyarország. Olyan hosszú távú, stratégiai együttműködésekre törekszünk, mint amilyen az L-SOFT-tal is létrejött. Amikor a nemzetközi tapasztalat a helyi piac ismeretével találkozik egy olyan érték képződik, amit senki sem hagyhat figyelmen kívül. Az IFS Hungary és az L-SOFT egyesülésével egy egyedülálló humáninformatikai megoldás jön létre, ami a teljes HR vertikumot (a stratégiai HR tervezéstől egészen a bérszámfejtésig) lefedi.” – mondta el Weiszbart Zsolt az IFS Hungary ügyvezető igazgatója.

Az L-SOFT tulajdonrész megvásárlásával az IFS saját rendszerébe integrálja a vállalat speciálisan a hazai piaci környezetre kifejlesztett bérügyviteli komponenseit. Ezáltal az IFS Magyarországon egyedülálló módon teljes HR megoldást kínál a vállalatoknak (stratégiai- és operatív HR, bérszámfejtés, kiválasztás, fejlesztés-karriertervezés). Az L-SOFT tapasztalt szakembergárdája továbbra is biztosítja a folyamatos jogszabálykövetést és az ehhez kapcsolódó fejlesztéseket, ami elengedhetetlen a modul megfelelő, magas színvonalú működéséhez. Mindehhez hozzájön az IFS nemzetközi közegben már számos alkalommal bizonyított stratégiai HR megoldása és kiforrott módszertana.

„Az IFS menedzsmentje a kezdetektől fogva igen magas szinten elkötelezte magát az együttműködés mellett. A L-SOFT számára mindez egy új szakmai közeget, hatalmas erőforrásokat, biztos hátteret, magas szintű szakmai tudást és elvárásokat jelent. Az IFS pedig egy jól bevált, a piacon már bizonyított bérügyviteli megoldáshoz, illetve az ezt támogató, felkészült szakember gárdához jut. Ezzel nemcsak az IFS és az L-SOFT, hanem az ügyfelek is nyernek.” – mondta el Lencsés Sándor az L-SOFT ügyvezető igazgatója.

Az új teljes megoldást kínáló HR és magyar bérszámfejtő modul bevezetésére elsőként a Budapest Airportnál került sor idén tavasszal.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő