Connect with us

Hirdetés

technokrata

A SAO biztosítja az EGLO magyarországi cégeinek az IT rendszerek üzemeltetését

Laptop

A SAO biztosítja az EGLO magyarországi cégeinek az IT rendszerek üzemeltetését

A pásztói cégnél közel 100 munkaállomás és a hozzájuk kapcsolódó hálózati és egyéb infrastruktúra üzemeltetése a feladat.

A Synergon Informatika Rt. és az Atos Origin között 2003-ban kötött stratégiai együttműködési megállapodás keretében a SAO-Synergon Kft. látja el az EGLO cég pásztói termelő és logisztikai egységének, valamin, a Dunakeszin lévő EGLO LUX kereskedelmi társaság IT-üzemeltetését.

Az Atos Origin Ausztria outsourcing szerződést kötött a szintén osztrák székhelyű EGLO céggel, teljes körű informatikai outsourcingra vonatkozóan. A szerződés három évre szól, a teljes volumen közel kétmillió Euró. Az EGLO Európa második legnagyobb dekoratív lakásvilágítási termék fejlesztője, gyártója és forgalmazója. A cég központja az Innsbruckhoz közeli Pillben található, de saját kereskedelmi társasággal szinte az összes jelentős európai országban rendelkezik.

Az osztrák Atos Origin és a SAO közötti alvállalkozói szerződés alapján Magyarországon az EGLO pásztói termelő és logisztikai cég, valamint a Dunakeszin található EGLO LUX kereskedelmi társaság informatikai rendszerének üzemeltetése – áprilisi kezdéssel – a SAO-Synergon Kft. feladata. A három éves szerződés magyarországi teljesítésű részösszege közel kétszázezer Euró.

A pásztói cégnél közel 100 munkaállomás és a hozzájuk kapcsolódó hálózati és egyéb infrastruktúra (IR-scannerek) üzemeltetése a feladat, valamint a központi IT szolgáltatások (SAP, LSR) elérésének biztosítása.

A szolgáltatások átvétele – a szokásos outsourcing metodológia alapján – egy átmeneti időszak közbeiktatásával történik. Ezen időszak alatt a felek kialakítják a végleges folyamatokat, a különféle eljárásokat és a kapcsolódó felelősségi köröket. A tervek szerint az EGLO esetében az átmeneti időszak legfeljebb 6 hónapot jelent.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés