Connect with us

technokrata

A SAO biztosítja az EGLO magyarországi cégeinek az IT rendszerek üzemeltetését

Laptop

A SAO biztosítja az EGLO magyarországi cégeinek az IT rendszerek üzemeltetését

A pásztói cégnél közel 100 munkaállomás és a hozzájuk kapcsolódó hálózati és egyéb infrastruktúra üzemeltetése a feladat.

A Synergon Informatika Rt. és az Atos Origin között 2003-ban kötött stratégiai együttműködési megállapodás keretében a SAO-Synergon Kft. látja el az EGLO cég pásztói termelő és logisztikai egységének, valamin, a Dunakeszin lévő EGLO LUX kereskedelmi társaság IT-üzemeltetését.

Az Atos Origin Ausztria outsourcing szerződést kötött a szintén osztrák székhelyű EGLO céggel, teljes körű informatikai outsourcingra vonatkozóan. A szerződés három évre szól, a teljes volumen közel kétmillió Euró. Az EGLO Európa második legnagyobb dekoratív lakásvilágítási termék fejlesztője, gyártója és forgalmazója. A cég központja az Innsbruckhoz közeli Pillben található, de saját kereskedelmi társasággal szinte az összes jelentős európai országban rendelkezik.

Az osztrák Atos Origin és a SAO közötti alvállalkozói szerződés alapján Magyarországon az EGLO pásztói termelő és logisztikai cég, valamint a Dunakeszin található EGLO LUX kereskedelmi társaság informatikai rendszerének üzemeltetése – áprilisi kezdéssel – a SAO-Synergon Kft. feladata. A három éves szerződés magyarországi teljesítésű részösszege közel kétszázezer Euró.

A pásztói cégnél közel 100 munkaállomás és a hozzájuk kapcsolódó hálózati és egyéb infrastruktúra (IR-scannerek) üzemeltetése a feladat, valamint a központi IT szolgáltatások (SAP, LSR) elérésének biztosítása.

A szolgáltatások átvétele – a szokásos outsourcing metodológia alapján – egy átmeneti időszak közbeiktatásával történik. Ezen időszak alatt a felek kialakítják a végleges folyamatokat, a különféle eljárásokat és a kapcsolódó felelősségi köröket. A tervek szerint az EGLO esetében az átmeneti időszak legfeljebb 6 hónapot jelent.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő