Connect with us

technokrata

A Cisco Systems Budapesten nyitotta meg új Technológiai Támogató Központját

Laptop

A Cisco Systems Budapesten nyitotta meg új Technológiai Támogató Központját

A Cisco megerősíti a régió, illetve a regionális ügyféltámogatási modell melletti elkötelezettségét.

A Cisco Systems hivatalosan bejelentette, hogy budapesti székhellyel megnyitotta új Technológiai Támogató Központját (Technical Assistance Centre, TAC). A magyarországi központ tovább erősíti a Cisco régióbeli ügyfeleinek nyújtott támogatását és egyben jelzi a Cisco elkötelezettségét a növekvő, a versenyképes technológiák iránt nyitott gazdaságok vonatkozásában.

Az új Technológiai Támogató Központ üzemeltetése a Cisco nagymúltú globális rendszerintegrátor partnerével, a Getronics-szal közösen történik. A budapesti központ a Cisco nemzetközi TAC hálózatának részét képezi, ahol több ezer mérnök nyújt műszaki támogatást a Cisco ügyfeleinek a kommunikációs hálózatokkal kapcsolatos kérdéseikben.

A Cisco Technológiai Támogató Központja a Cisco szolgáltatási portfoliójának központi eleme. A Cisco nemzetközi TAC központjaiban a nap 24 órájában, az év 365 napján magasan képzett mérnökök állnak a Cisco ügyfeleinek rendelkezésére, és nyújtanak technológiai támogatást a számítógépes és távközlési hálózatokkal kapcsolatos kérdésekben. A Cisco ügyfelei a Cisco szolgáltatások – így a Cisco SMARTnet, a Cisco SMARTnet Onsite, a Cisco SP Base, és a Cisco Software Application Services – igénybevételével folyamatos műszaki támogatást élvezhetnek a hardver eszközök, szoftver frissítések, online információs források elérése, valamint a gyors műszaki problémamegoldás terén. A Cisco technológiai szolgáltatásai biztosítják, hogy az ügyfelek hatékonyan, magas rendelkezésre állással működtethessék hálózataikat, folyamatosan hozzájuthassanak és telepíthessék a legújabb rendszer-szoftvereket.

„Számos európai országot megvizsgáltunk, elemezve az infrastrukturális adottságokat, a munkaerő képzettségi színvonalát és a gazdasági környezetet. Magyarországra a magasan képzett munkaerő, az oktatás színvonala, valamint a technológiai fejlesztések és innováció iránti nyitottság miatt esett a választás. Örömünkre szolgál, hogy beruházásunkkal hozzájárulhatunk Magyarország gazdasági fejlődéséhez, a munkahelyteremtéshez és a tudásalapú gazdaság építéséhez.” – mondta Rob Lloyd, a Cisco Systems európai, közel-keleti és afrikai térségért felelős elnöke.

Rob Lloyd hozzátette: „Az új Technológiai Támogató Központ jól illeszkedik regionális stratégiánkba, s ennek révén a közép-kelet európai régióban működő ügyfeleinknek helyben, a helyi igények figyelembe vételével tudunk szolgáltatásokat nyújtani.”Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek