Connect with us

technokrata

Üzleti Konferencia és videotelefon szolgáltatás az Inviteltől: kényelmes, egyszerű

Laptop

Üzleti Konferencia és videotelefon szolgáltatás az Inviteltől: kényelmes, egyszerű

Üzleti Konferencia: akár tizenöt aktív résztvevő egyidőben.

Magyarország második legnagyobb vezetékes távközlési szolgáltatója, az Invitel telefonos Üzleti Konferencia szolgáltatása bárki számára elérhető. Más szolgáltatókkal ellentétben az Invitel szolgáltatását előzetes megrendelés, illetve igénylés és extra díj nélkül bárki – egyszerre akár 15 fő is – igénybe veheti.

A normál tarifával működő, havi- és egyszeri díjaktól is mentes szolgáltatás bárhonnan – minden belföldi vezetékes- és mobiltelefonról, valamint külföldi számról – elérhető, előzetes megrendelés vagy igénybejelentés nélkül. Az Invitel Üzleti Konferencia szolgáltatása elsősorban azoknak kínál versenyképes alternatívát, akik gördülékenyebbé szeretnék tenni üzletmenetüket, illetve hatékonyabb együttműködést kívánnak kialakítani üzleti partnereikkel.

A költségkímélő és felhasználóbarát megoldást kínáló szolgáltatás eléréséhez mindössze a (06-63) 771-771-es telefonszámot kell felhívni. A felhasználók az általuk előre egyeztetett ötjegyű, egyedi azonosító betárcsázásával két órán keresztül vehetnek részt a konferencián, a két óra lejárta után pedig a szám újrahívásával és az azonosító újbóli megadásával a konferencia egyszerűen folytatható. A konferenciához – a 15-ös létszám eléréséig – bármikor csatlakozni lehet. A szolgáltatás további előnye, hogy a díjazás minden résztvevő számára a tarifacsomagjuknak megfelelő normál percdíjak alapján történik, azaz semmilyen extra költség nem merül fel.

Videotelefon: személyesebb kommunikáció az üzleti életben
Az Invitel ADSL vagy IP VPN kapcsolattal rendelkező ügyfelei számára elérhető a szolgáltatás, amely két videotelefon-készülék közötti videotelefon-hívást, illetve videokonferenciába való bekapcsolódást tesz lehetővé. A kép és hangátviteli technológia fejlődése következtében ma már anyagilag is elérhetőek az élvezhető képminőségű, grafikus felhasználói felületű, egyszerűen üzembe helyezhető és gyors kapcsolat-felépítésű készülékek.

A kifejezetten üzleti ügyfeleknek ajánlott videotelefon szolgáltatás kényelmes, gyors és hatékony, titkosított megbeszélésekre ad lehetőséget. A „kép” átvitelével a vizuális és metakommunikáció is jelentőséget nyer, egyszersmind személyesebb kommunikáció jöhet létre, mint a hagyományos, csak hangátvitelre képes telefonok esetében. A szolgáltatás extra előnye az Invitelnél, hogy a készülék havi bérleti díjából 5.000 Ft lebeszélhető.

Az Invitel háromféle berendezést forgalmaz, mely videotelefon szolgáltatását támogatja. A kis- és nagyképernyős, kompakt kivitelű berendezések mellett a televíziókészülékhez csatlakoztatható, úgynevezett set-top-box is megvásárolható vagy bérbe vehető. A készülékek további előnye, hogy több kommunikációs szabványt támogatnak és hagyományos ISDN vagy IP alapú telefonbeszélgetésekre is használhatók, újszerű és elegáns megjelenésükkel kellemesen hatnak a modern irodai környezetben.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő