Connect with us

technokrata

Smart UPS SC: új, gazdaságos szünetmentes tápegységek szerverekhez

Laptop

Smart UPS SC: új, gazdaságos szünetmentes tápegységek szerverekhez

Az American Power Conversion (APC) bemutatta díjnyertes Smart-UPS szünetmentes tápegység (UPS) termékcsaládjának új tagjait, a Smart-UPS SC termékeket.

A belépő szintű szünetmentes tápok új családjába az 1U és 2U rackbe helyezhető, valamint a torony kivitelű, 250 VA és 1.500 VA közötti kapacitású modellek tartoznak.


˝A Smart-UPS termékcsalád hosszú ideje meghatározó szerepet tölt be a szerveralkalmazások magas elérhetőségű és felügyelhető áramellátás-védelmében˝ – mondta el Bíró Viktor, az APC kelet-közép európai értékesítéséért felelős vezetője. ˝A világ szerverforgalmazásának egyik leggyorsabban bővülő szegmense a kis teljesítményű szerverek üzletága, mely piacon hagyományosan erős az APC. Az új rack és torony kivitelű Smart-UPS SC termékcsalád a közkedvelt Smart-UPS családéhoz hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, ugyanakkor az SC termékek kis- és középvállalkozások belépő szintű szervereihez kínálnak szünetmentes védelmet˝ – tette hozzá Bíró Viktor.

Az új APC Smart-UPS SC szünetmentes tápok megvásárolhatóak 1U és 2U rackbe helyezhető, valamint torony kivitelű, 250 VA és 1500 VA között változó kapacitású modellekként. A 1.000 VA és 1.500 VA Smart-UPS SC termékek 2005 második negyedévében lesznek megvásárolhatóak a hazai piacon.

Az APC emellett létrehozott egy webes alkalmazást, amely segít az ideális szünetmentes tápegységek kiválasztásában. A program, a jellemző teljesítmény és az elvárt működési időtartam figyelembevételével ajánl szünetmentes tápegységet az egyes alkalmazásokhoz és eszközökhöz, így a vásárlók kiválaszthatják az igényeiknek és költségkeretüknek leginkább megfelelő eszközt.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő