Connect with us

Hirdetés

technokrata

Smart UPS SC: új, gazdaságos szünetmentes tápegységek szerverekhez

Laptop

Smart UPS SC: új, gazdaságos szünetmentes tápegységek szerverekhez

Az American Power Conversion (APC) bemutatta díjnyertes Smart-UPS szünetmentes tápegység (UPS) termékcsaládjának új tagjait, a Smart-UPS SC termékeket.

A belépő szintű szünetmentes tápok új családjába az 1U és 2U rackbe helyezhető, valamint a torony kivitelű, 250 VA és 1.500 VA közötti kapacitású modellek tartoznak.


˝A Smart-UPS termékcsalád hosszú ideje meghatározó szerepet tölt be a szerveralkalmazások magas elérhetőségű és felügyelhető áramellátás-védelmében˝ – mondta el Bíró Viktor, az APC kelet-közép európai értékesítéséért felelős vezetője. ˝A világ szerverforgalmazásának egyik leggyorsabban bővülő szegmense a kis teljesítményű szerverek üzletága, mely piacon hagyományosan erős az APC. Az új rack és torony kivitelű Smart-UPS SC termékcsalád a közkedvelt Smart-UPS családéhoz hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, ugyanakkor az SC termékek kis- és középvállalkozások belépő szintű szervereihez kínálnak szünetmentes védelmet˝ – tette hozzá Bíró Viktor.

Az új APC Smart-UPS SC szünetmentes tápok megvásárolhatóak 1U és 2U rackbe helyezhető, valamint torony kivitelű, 250 VA és 1500 VA között változó kapacitású modellekként. A 1.000 VA és 1.500 VA Smart-UPS SC termékek 2005 második negyedévében lesznek megvásárolhatóak a hazai piacon.

Az APC emellett létrehozott egy webes alkalmazást, amely segít az ideális szünetmentes tápegységek kiválasztásában. A program, a jellemző teljesítmény és az elvárt működési időtartam figyelembevételével ajánl szünetmentes tápegységet az egyes alkalmazásokhoz és eszközökhöz, így a vásárlók kiválaszthatják az igényeiknek és költségkeretüknek leginkább megfelelő eszközt.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés