Connect with us

technokrata

Új Panasonic XGA projektor termékcsalád

Laptop

Új Panasonic XGA projektor termékcsalád

Az új Panasonic PT-LB20 modellcsaládot az egyszerűség és rugalmasság követelményének megfelelően tervezték, hogy különböző méretű helyiségekben, változatos fényviszonyok hálózati összeköttetések mellett is használható legyen.

A PT-LB20NT és a PT-LB20 kiemelkedően magas, 2.000 lumenes, a PT-LB20V típus pedig 1.600 lumenes fényerővel rendelkezik. Júliusban érkezik a sorozat legkülönlegesebb tagja, a 3.000 lumenes, vezeték nélküli PT-LB30NT projektor.


A sorozat további újdonsága a Panasonic ˝Daylight View˝ egyedülálló szolgáltatás bevezetése, amely minden LB20-as és 30-as modell esetében lehetővé teszi akár sötét, akár világos környezetben a színhű képek vetítését. Egy hagyományos 1.600 vagy 2.000 ANSI lumenes hordozható készülék által kivetített színek sötét helyiségben jól látszanak ugyan, de erősebb megvilágításnál azonban kifehéredtek. A Daylight View alkalmazásával a prezentációkhoz többé nem kell behúzni a függönyöket vagy lekapcsolni a villanyt: a halvány színek és a pasztell árnyalatok így is ugyanolyan jól láthatók. A készülék fedőlapján elhelyezett érzékelő segítségével az eredeti Panasonic Daylight View áramkör egy négyfokozatú telítettségi skála alkalmazásával automatikusan a környező fényviszonyokhoz igazítja az elhalványodott színeket. Emellett a fehéregyensúly-beállítások is automatikusan módosulnak, s így a készülék akár fluoreszcens, akár izzólámpák használata esetén jobban alkalmazkodik a helyiség világításához. A Daylight View használatával a 2.000 lumenes PT-LB20NT projektor erős külső fény mellett olyan színvonalú képet biztosít akár egy 3.000 lumenes készülék, ugyanakkor kevesebb áramot fogyaszt, és vételára is alacsonyabb.

Egyetlen projektorhoz egyszerre több PC is problémamentesen és egyszerűen csatlakoztatható. A Panasonic által most bevezetett ˝független˝, vezetékmentes megoldás – a világon először – a mozgóképekkel és hanggal kiegészített prezentációk vezeték nélküli átvitelét teszi lehetővé az IEEE 802.11b/g szabvány szerinti LAN-funkcióval ellátott PT-LB20NT, illetve PT-LB30NT készülékekre. Ráadásul ehhez még csatlakozókártyára vagy -modulra sincs szükség: a készülékekben már minden benne van. A projektor egyszerre több számítógép adatait is képes feldolgozni, illetve megjeleníteni, mivel a képernyő használata is megosztható. A kivetítés három különböző módban lehetséges: 4 ablakos, 4 ablakos index, 16 ablakos index. Ezenkívül természetesen az is megoldható, hogy egyetlen PC anyagai több PT-LB20NT vagy PT-LB30NT kivetítőn jelenjenek meg. A driver szoftver segítségével (Wireless Manager Mobile Edition 2, a csomag része) mindössze 5 kattintással telepíthető ez a funkció. A PT-LB20NT és a PT-LB30NT kompatibilis az Intel Centrino mobiltechnológiával.

A Panasonic Speed Start technológiája révén a képek már 2 másodperccel a készülék bekapcsolása után megjelennek a képernyőn. Amikor a prezentáció a végéhez ér, a Direct Power Off lámpavédő rendszernek köszönhetően akár azonnal kihúzhatjuk a dugót a konnektorból és elpakolhatjuk a készüléket, mivel egy kapacitás áramkör egészen addig működteti a ventilátort, amíg a lámpa teljesen le nem hűl. Mindezek mellé olyan jellemzők társulnak, mint az automatikus trapéztorzítás-korrekció, mellyel időt és bosszúságot takaríthatunk meg mind az előadás előtt, alatt és után.

A PT-LB20-as sorozat lopásgátló jellemzőkkel, jelszóvédelemmel, zárható vezérlőpanellel, kitörölhetetlen háttérfeliratozási lehetőséggel, valamint Kensington zárral is rendelkezik. További kényelmi szolgáltatás a vezeték nélküli mini PC-távvezérlő, a két RGB-bemenet, az RGB2-bemenet/RGB1-kimenet kapcsoló, valamint az RGB-bemenet kijelzése.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák