Connect with us

technokrata

Sanyo VPC-C4 – formabontó digitális fényképezőgép

Laptop

Sanyo VPC-C4 – formabontó digitális fényképezőgép

A formatervezés teljesen egyedi.

A készülék váza és burkolata műanyagból készült. Azonban nem hagyományos műanyagot kell elképzelnünk, hanem rendkívül jó minőségű, kellemes tapintású műanyagot. Az illesztések tökéletesek, a formatervezés pedig teljesen egyedi.

A C4 kezelése egyáltalán nem nevezhető bonyolultnak. A gép egyszerre kamera és digitális fényképezőgép. A videokamera funkcióban a minőséget garantálja, hogy a videofelvétel közben is aktív az 5,8×-os optikai zoom. A kamera 48 kHz-es mintavezetésű, 16 bites AAC sztereo hang rögzítésére képes, a videofájl MPEG4 tömörítésű. A videofelvétel során a fókuszrendszer és a fénymérés is aktív, és – ami nagyon fontos – a folyamat teljesen zajmentes.

A C4 képstabilizátorral is rendelkezik, amely a fényképezés során is ugyanúgy használható, mint a videofelvétel során. A képstabilizátornak köszönhetően ezzel készülékkel szürkületkor, vagy éppen beltérben is remek képeket lehet készíteni. Az automata mellett, sport, táj, tűzijáték, portré, gyertya, éjszakai portré témamódokkal is rendelkezik. A gép sajátossága, hogy nincs külön videó és külön fotó mód.

A készülék több mint egy órányi folyamatos videorögzítésre képes. A képfrissítés igazán minőségi, a készüléket a rendkívül intenzív mozgásokat is nagyon jól kezeli.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák