Connect with us

Sanyo VPC-C4 – formabontó digitális fényképezőgép

Laptop

Sanyo VPC-C4 – formabontó digitális fényképezőgép

A formatervezés teljesen egyedi.

A készülék váza és burkolata műanyagból készült. Azonban nem hagyományos műanyagot kell elképzelnünk, hanem rendkívül jó minőségű, kellemes tapintású műanyagot. Az illesztések tökéletesek, a formatervezés pedig teljesen egyedi.

A C4 kezelése egyáltalán nem nevezhető bonyolultnak. A gép egyszerre kamera és digitális fényképezőgép. A videokamera funkcióban a minőséget garantálja, hogy a videofelvétel közben is aktív az 5,8×-os optikai zoom. A kamera 48 kHz-es mintavezetésű, 16 bites AAC sztereo hang rögzítésére képes, a videofájl MPEG4 tömörítésű. A videofelvétel során a fókuszrendszer és a fénymérés is aktív, és – ami nagyon fontos – a folyamat teljesen zajmentes.

A C4 képstabilizátorral is rendelkezik, amely a fényképezés során is ugyanúgy használható, mint a videofelvétel során. A képstabilizátornak köszönhetően ezzel készülékkel szürkületkor, vagy éppen beltérben is remek képeket lehet készíteni. Az automata mellett, sport, táj, tűzijáték, portré, gyertya, éjszakai portré témamódokkal is rendelkezik. A gép sajátossága, hogy nincs külön videó és külön fotó mód.

A készülék több mint egy órányi folyamatos videorögzítésre képes. A képfrissítés igazán minőségi, a készüléket a rendkívül intenzív mozgásokat is nagyon jól kezeli.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő