Connect with us

technokrata

Április 26: A Szellemi Tulajdon Világnapja

Laptop

Április 26: A Szellemi Tulajdon Világnapja

Az ASVA (Audiovizuális Művek Szerzői Jogait Védő Közhasznú Alapítvány), BSA (Business Software Alliance) és a ProArt (Szövetség a Szerzői Jogokért)a Szellemi Tulajdon Világnapja alkalmából együtt kívánja felhívni a szerzői jogok védelmének fontosságára a figyelmet.

A három szervezet április 26-án szakmai konferenciát tart, ahol a szerzői jogvédelem témájában neves előadók ismertetik a szellemi és szerzői jogok magyarországi helyzetét, az internet és a digitális technológiákkal kapcsolatos új kihívásokat. A szervezetek a szerzői jogvédelem különböző területén tevékenykedik, az ASVA elsősorban az illegális DVD másolás és filmletöltés ellen küzd, a BSA célkitűzése az üzleti világ jogtiszta szoftverhasználatának terjesztése, az öt különböző jogvédő szervezet által közösen alapított ProArt pedig a szerzők, előadóművészek, hangfelvétel-előállítók, filmalkotók és a vizuális művészek alkotásainak jogsértő felhasználását hivatott megakadályozni.

A Szellemi Tulajdon Világnapja jó alkalom arra, hogy a szerzői jogvédelemmel foglalkozó szervezetek a szakma számára olyan fórumot biztosítsanak, ahol megvitathatják a szellemi tulajdon védelmével kapcsolatos új kihívásokat, úgy mint az internet biztonság, és a terjedő fájl-cserélő rendszerek valamint a digitális jogok kezelése.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő