Connect with us

Hirdetés

technokrata

HP nyomtatási eszközökkel készültek a XXIII. Magyar Sajtófotó Kiállítás képei

Laptop

HP nyomtatási eszközökkel készültek a XXIII. Magyar Sajtófotó Kiállítás képei

A vállalat a kiállítás technikai főtámogatójaként összesen 700 négyzetméternyi képanyagot nyomtatott ki.

2005. április 21-én ünnepélyes keretek között megnyílt a XXIII. Magyar Sajtófotó Kiállítás a Művészetek Palotájában. A tárlat tablói, amelyeket május 25-ig idén először ingyenesen tekinthetnek meg a látogatók, ebben az évben 1×2,3 méter méretben kerültek kinyomtatásra. A reprezentatív helyszínen mintegy 1.500 négyzetméteren mutatják be a magyar sajtófotó pályázat anyagát, és az ahhoz kapcsolódó három tárlat (Párbeszéd 2004 Fotókiállítás, Pálfai Gábor Emlékkiállítás, National Geographic Kiállítás) képeit.

A sajtófotó kiállítás technikai főtámogatójaként a HP Magyarország vállalata a kiállítandó képek professzionális nyomtatását. Bár a teljes képanyag kinyomtatása mindössze 87 órát vett igénybe, de a nyomtatást rengeteg előkészítő munka előzte meg, a munkálatok február elejétől egészen április 19-ig tartottak. A 237, egyenként 1×2,3 méteres kiállított tabló, amely 1.500 képet tartalmaz, összesen több mint 700 négyzetméternyi felületet ad ki. Ehhez a hatalmas mennyiségű nyomat előállításához 12,24 liternyi festékre és összesen 24 tekercsnyi, közel 1 kilométer hosszú papírra volt szükség, a kiállítási anyagot készítő szakemberek EFI BestProof Rip szoftverrel és hatfestékes HP Designjet 5500-as nyomtatóval állították elő a képeket.

A kiállításon a látogatók megtekinthetik a HP legújabb professzionális fotónyomtató családját: itt kerül bemutatásra a Photosmart 8750-es A3-as, és a Designjet 90-es A2-es nyomtató.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés