Connect with us

Díjnyertes felsőkategóriás LCD TV termékcsalád az LG-től

Laptop

Díjnyertes felsőkategóriás LCD TV termékcsalád az LG-től

Az LG Electronics április 18-án kezdte meg Európában legújabb felső kategóriás LCD TV-inek, az LP1-es sorozatnak a kereskedelmi forgalmazását.

Ez a széria hatalmas méretével, kíváló képminőségével, dinamikus vonalvezetésével és sok más elsőrangú jellemzőjével csúcsterméknek számít az LG TV-k között. Az LG Electronics ezzel a készülékkel szeretné megszilárdítani világvezető pozícióját a lapos képernyők gyártóinak piacán.

A csúcstechnológiás LP1-es sorozat figyelemre méltó stílusával már felkeltette a szakma érdeklődését és három három világhírű díjat is besöpört idén: a CES Innovációs díját az iF Design Award termékdíját és a Reddot Design Award-ot.

Ez a szép külsejű LCD TV kiváló minőségű képet jelenít meg az XD Engine segítségével (az LG saját fejlesztésű képminőségjavító chipje) és képe látószögre való tekintet nélkül nézhető az S-IPS modulnak köszönhetően. Az S-IPS 178 fokos látószöget biztosít, ami jelenleg a legnagyobb a világon.

Az LP1-es LCD TV változatos szolgáltatásokat kínál a beépített set-top-box egységgel, amely digitális adások vételére képes, valamint az ˝X-Studio˝ funkcióval, amely a TV-be közvetlenül beilleszthető memóriakártyáról jeleníti meg a digitális fényképeket.

Az LP1D modell három különböző méretben 42, 37, és 32 colos változatban kerül a piacra.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom