Connect with us

Illegálisan terjed a következő generációs Mac OS X

Laptop

Illegálisan terjed a következő generációs Mac OS X

A hivatalos megjelenés előtt már hetekkel korábban terjedni kezdett a Tiger egyik legújabb, komplett(nek tűnő) buildje.

Először március elején számoltunk be arról, hogy az Apple-től már jó ideje szivárogtatnak ki az alkalmazottak különböző, még meg nem jelent termékekre és szolgáltatásokra vonatkozó információt. Steve Jobs cége emiatt pert indított több, blogot vezető internetező ellen. Mivel egy kaliforniai bíró úgy döntött, hogy a webes naplót üzemeltetők titkos vállalati adatokat tettek nyilvánossá, és ezzel üzleti titkokat sértettek meg, ezért kötelesek felfedni bizalmas forrásaikat. Ez minden bizonnyal hozzájárult ahhoz, hogy az Apple nemrég megállapodott a 22 éves Doug Steigerwarlddal, aki a következő generációs Mac OS X-ről, a Tigerről jelentetett meg engedély nélkül információkat. Habár ennek pontos részleteiről nem érkezett beszámoló, az kiszivárgott, hogy Steigerwarldnak „fájdalomdíjat” kell fizetnie az Apple részére.

Ennek ellenére tovább folytatódik az információszivárgás: habár már hivatalosan is bejelentették a Mac OS X 10.4-es változatnának, a Tigernek a megjelenését, még mindig sok mindent próbál titokban tartani a fejlesztővállalat. Kevés sikerrel, mert nemrégiben az operációs rendszer egy az egyben kikerült a file-cserélő hálózatokra: egy durván 2,5 GB-os image formájában kezdte meg útját a kíváncsi Apple rajongók körében.

A ThinkSecret.com beszámolója szerint a hivatalos debütálás előtt két héttel terjedésnek indult kalózváltozat a Mac OS X 10.4 8A428-as buildjét tartalmazza, és habár a nagy méret miatt relatíve lassan terjed, aki nagyon akarja, már most belepillanthat az Apple következő generációs operációs rendszerébe. Természetesen ezt senkinek nem javasoljuk.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő