Connect with us

RFID 2.0 – a rádiófrekvenciás azonosítás következő generációja

Laptop

RFID 2.0 – a rádiófrekvenciás azonosítás következő generációja

A Sun Microsystems bejelentette, hogy – az RFID-stratégiája fontos lépéseként – megkezdte Sun Java System RFID szoftvere 2.0-s verziójának forgalmazását.

„A Sun az elsők között készül az RFID technológia következő generációjának megjelenésére, és egyaránt támogatja a legújabb EPCglobal szabványokat valamint az egyéb szervezeteknek, például a Nemzetközi Szabványügyi Szervezetnek (ISO) és az Egyesült Államok honvédelmi minisztériumának RFID-szabványait” – mondta Sam Liu, a Sun Microsystems RFID-termékekért felelős igazgatója. „A Sun Java System RFID szoftver fontos komponense az RFID-stratégiának: az ügyfeleknek kézzelfogható megoldásokat kínál, amelyekkel megoldhatják aktuális üzleti problémáikat, és felkészülhetnek a jövő követelményeire. A Java System RFID szoftver új verziójának felhasználói csökkenthetik a telepített RFID-rendszereik bonyolultságát, és felgyorsíthatják üzleti folyamataikat.”

A Sun Java System RFID szoftver szabványos protokollokon és felhasználói felületeken keresztül szorosan együttműködik számos más alkalmazással, és különböző szolgáltatásokat biztosít számukra. Az EPCglobal Application Level Events (ALE) támogatása révén a Sun Java System RFID szoftver megszűri, összevonja és feldolgozza az RFID-hálózat peremén keletkező nagymennyiségű RFID-adatot, így megfelelően előkészített üzleti információkat továbbít a vállalati alkalmazásokba, csökkentve a hálózati forgalmat. A Sun Java System RFID szoftver készen áll az EPCglobal Generation 2 (Gen2) rendszerű leolvasókészülékek és címkék kezelésére, ezáltal gyorsabb, biztonságosabb és pontosabb leolvasás érhető el.

A Java System RFID szoftver új verziója egy böngésző alapú felügyeleti kezelőfelületet is tartalmaz, amellyel az RFID-eszközök és egyéb érzékelők is központilag felügyelhetők az elosztott hálózatokban. A Sun Java System RFID szoftver támogatja a biztonságos, nagy hatékonyságú szállítói láncokat és az eszköznyilvántartást segítő RFID-alkalmazásokat, véd a hamisítás és a termékek illetéktelen manipulálása ellen, és segít megfelelni a különböző előírásoknak.

A Sun RFID-stratégiájának fontos elemei: a Sun Java System RFID szoftver, a Sun Java System RFID Tag and Ship megoldás, az iparági RFID-megoldásarchitektúrák, az RFID-tesztközpontok, a Sun hardver- és tárolóeszköz-technológák, az ügyfeleknek nemzetközi szinten nyújtott szolgáltatások és a más gyártókkal kiépített szövetségek. A Sun Java System RFID szoftver a Solaris operációs rendszerre (SPARC és x64) lett optimalizálva, ám Linux-verziója is kapható.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő