Connect with us

technokrata

RFID 2.0 – a rádiófrekvenciás azonosítás következő generációja

Laptop

RFID 2.0 – a rádiófrekvenciás azonosítás következő generációja

A Sun Microsystems bejelentette, hogy – az RFID-stratégiája fontos lépéseként – megkezdte Sun Java System RFID szoftvere 2.0-s verziójának forgalmazását.

„A Sun az elsők között készül az RFID technológia következő generációjának megjelenésére, és egyaránt támogatja a legújabb EPCglobal szabványokat valamint az egyéb szervezeteknek, például a Nemzetközi Szabványügyi Szervezetnek (ISO) és az Egyesült Államok honvédelmi minisztériumának RFID-szabványait” – mondta Sam Liu, a Sun Microsystems RFID-termékekért felelős igazgatója. „A Sun Java System RFID szoftver fontos komponense az RFID-stratégiának: az ügyfeleknek kézzelfogható megoldásokat kínál, amelyekkel megoldhatják aktuális üzleti problémáikat, és felkészülhetnek a jövő követelményeire. A Java System RFID szoftver új verziójának felhasználói csökkenthetik a telepített RFID-rendszereik bonyolultságát, és felgyorsíthatják üzleti folyamataikat.”

A Sun Java System RFID szoftver szabványos protokollokon és felhasználói felületeken keresztül szorosan együttműködik számos más alkalmazással, és különböző szolgáltatásokat biztosít számukra. Az EPCglobal Application Level Events (ALE) támogatása révén a Sun Java System RFID szoftver megszűri, összevonja és feldolgozza az RFID-hálózat peremén keletkező nagymennyiségű RFID-adatot, így megfelelően előkészített üzleti információkat továbbít a vállalati alkalmazásokba, csökkentve a hálózati forgalmat. A Sun Java System RFID szoftver készen áll az EPCglobal Generation 2 (Gen2) rendszerű leolvasókészülékek és címkék kezelésére, ezáltal gyorsabb, biztonságosabb és pontosabb leolvasás érhető el.

A Java System RFID szoftver új verziója egy böngésző alapú felügyeleti kezelőfelületet is tartalmaz, amellyel az RFID-eszközök és egyéb érzékelők is központilag felügyelhetők az elosztott hálózatokban. A Sun Java System RFID szoftver támogatja a biztonságos, nagy hatékonyságú szállítói láncokat és az eszköznyilvántartást segítő RFID-alkalmazásokat, véd a hamisítás és a termékek illetéktelen manipulálása ellen, és segít megfelelni a különböző előírásoknak.

A Sun RFID-stratégiájának fontos elemei: a Sun Java System RFID szoftver, a Sun Java System RFID Tag and Ship megoldás, az iparági RFID-megoldásarchitektúrák, az RFID-tesztközpontok, a Sun hardver- és tárolóeszköz-technológák, az ügyfeleknek nemzetközi szinten nyújtott szolgáltatások és a más gyártókkal kiépített szövetségek. A Sun Java System RFID szoftver a Solaris operációs rendszerre (SPARC és x64) lett optimalizálva, ám Linux-verziója is kapható.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom