Connect with us

technokrata

Microsoft Management Summit 2005

Laptop

Microsoft Management Summit 2005

2005-ben már negyedik alkalommal.

2005. április 19-én Las Vegasban immár negyedik alkalommal veszi kezdetét a Microsoft Management Summit. Az informatikai szakemberek számára megrendezett konferencia mottója idén a Tudás (Knowledge) lesz. A három napos rendezvény keretében a résztvevők betekintést nyerhetnek a Windows-alapú ügyfél- és kiszolgáló-hálózatok optimalizálásának módszereibe, hasznos információkat kapnak az informatikai biztonsággal, a telepítési eljárásokkal és a menedzsment-szolgáltatásokkal, illetve a legújabb innovációs eredmények gyors és hatékony vállalati integrációjával kapcsolatban.

A Management Summit keretében a Microsoft tájékoztatja a közönséget a vállalati informatikai költségek és a komplexitás csökkentésére vonatkozó elképzeléseiről és erőfeszítéseiről, melyeket Dynamic Systems Initiative (DSI) néven foglalt össze. A DSI teljes egészében a fogyasztói szükségletekhez való alkalmazkodás jegyében került kialakításra.

A Microsoft a felhasználók igényeinek és problémáinak megismerésére gyakran felhasználja számos kutatócég kimutatásait is. Az IDC kutatásai szerint például az IT infrastruktúrára költött 140 milliárd dollárból csupán 6%-ot tesz ki az informatikai eszközök beszerzési költsége, a Forrester Research által megkérdezett 164 vállalat informatikai vezetőinek pedig 42%-a véli úgy, hogy a 2005-ös IT költések legfőbb irányvonala a költségcsökkentés lesz. A Dynamic Systems Initiative ezen problémák megoldására kínál megfelelő lehetőséget.

A Microsoft Management Summit keretében a Microsoft két vezetője mond nyitóbeszédet: Steve Ballmer, vezérigazgató és Kirill Tatarinov, a vállalatirányítási részleg alelnöke.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom