Connect with us

technokrata

II. Integrity Szoftver Fejlesztői Fesztivál

Laptop

II. Integrity Szoftver Fejlesztői Fesztivál

A HP Magyarország 2005. május 4. és 5-én immár második alkalommal rendezi meg partnereivel, a Microsofttal, az Oracle-lel, Intellel, BEA-val és SAS-al közösen a HP Integrity Szoftverfejlesztői Fesztivált.

A tavalyi évben 50 fejlesztő cég részesült egyenként 15k USD értékű fejlesztői eszköz támogatásban, és összegben nem kifejezhető technológiai ismeretanyaggal a fesztiválnak köszönhetően. Idén tovább bővül a fejlesztők köre, azonban a fő célirány a támogatás továbbvitelére a piacra vitel irányába összpontosul. A rendezvényre megjelenik azon katalógus, amelyben az eddig elérhető alkalmazások köre található. A katalógus mellett az alkalmazások felkerülnek egy regionális intranet oldalra is ahonnan a régió viszonteladói és a régióban működő HP irodák is javaslatot tehetnek ügyfeleik igényeire.

A további támogatás keretei között, idén ügyfelek részére is megnyitják a rendezvényt, így személyesen lehet tapasztalatot gyűjteni az eseménnyel, a fejlesztőkkel illetőleg a szakértőinkkel kapcsolatban. A konferencián, a fejlesztőknek szóló előadások és műhelymunka mellett, a résztvevők megismerhetik a HP és szoftverfejlesztő partnerek szerver- és alkalmazásfejlesztési stratégiáját, az ügyfeleknél szerzett tapasztalatokat, eredményeket.

A résztvevők a rendezvényen választ kapnak a következő kérdésekre:
• Milyen nemzetközi és hazai szoftverek érhetők el HP Integrity platformon?
• Milyen előnyökkel jár HP Integrity szerverre konszolidálni adatbázist, ERP rendszert, adattárházat?
• Mi az INTEL processzorfejlesztési stratégiája?
• Merre haladnak a nemzetközi szoftverfejlesztők: Microsoft, Oracle, SAS, BEA?
• Milyen stratégiát követ a HP a 64 bites szerverek fejlesztésében?
• Melyek a rendszerbiztonság lépcsőfokai? Melyik milyen előnnyel jár, mikor melyiket tanácsos választani?
• Milyenek a hazai informatikai kis- és középvállalatok kilátásai az EU-ban és itthon?
• Miért van kiemelt jelentősége és a jövőt meghatározó szerepe az Itanium processzorra épülő HP Integrity szervercsaládnak?Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák