Connect with us

technokrata

A TELE2 első születésnapján 1 Ft-ért lehet telefonálni

Laptop

A TELE2 első születésnapján 1 Ft-ért lehet telefonálni

Szülinap – percdíj: 1:1

Egy éve jelent meg a TELE2 Magyarországon, hogy a magyar lakosság számára választási lehetőséget, és kedvező percdíjakat kínáljon a vezetékes telefonálásban. A 23 európai ország mellett hazánkban is sikeres svéd TELE2, tavaly áprilisi indulása óta az ügyfelek számát tekintve a lakossági szegmens második legnagyobb szereplőjévé vált a magyar piacon. A társaság egyéves születésnapját ügyfeleivel együtt kívánja ünnepelni, akik április 19-én kedden a TELE2-vel egész nap mindössze percenként 1 Ft-ért, kapcsolási díj nélkül telefonálhatnak helyi és belföldi vezetékes irányokban.

A lakossági vezetékes telefonálás piacán elsőként valódi alternatívát kínáló társaság egy évvel ezelőtt kezdte meg működését Magyarországon. Az Európában mára már csaknem 28 millió előfizetővel rendelkező TELE2 komoly sikereket ért el a régióban, és ezen belül is hazánkban fejlődött a legdinamikusabban.

A 23 európai ország mellett hazánkban is sikeres telefontársaság egyéves születésnapját az előfizetőkkel együtt kívánja ünnepelni, akik április 19-én kedden a TELE2-vel egész nap mindössze percenként 1 Ft-ért, kapcsolási díj nélkül telefonálhatnak helyi és belföldi vezetékes irányokban. Az akció alatt a mobil és nemzetközi irányú hívások a tarifatáblázat szerint kerülnek számlázásra.

A TELE2 sikereit rendkívül egyszerű és olcsó telefontarifáinak köszönheti a lakossági piacon. A szolgáltatás mára az ország 84 százalékán, a Matáv a Monortel és az Emitel területén érhető el. A teljes körű vezetékes szolgáltatást nyújtó társaság még az idei év első felében tovább terjeszkedik, így hamarosan az Invitel területén élők is igénybe vehetik a TELE2 nyújtotta olcsó percdíjakat.

Laczkó Tóth Gergely a társaság ügyvezető igazgatója elmondta: „Kedvező percdíjaink révén mára többszázezer ügyfelünk spórol rendszeresen a TELE2-vel, és büszkék vagyunk, hogy a MATÁV után immár mi rendelkezünk a legtöbb lakossági ügyféllel a magyar vezetékes telefóniában. Ügyfeleink száma és szolgáltatási területünk egyenletes növekedése mellett, ma már alig akad, aki nem ismeri a TELE2 nevét Magyarországon. Köszönjük ezt a sikert és a bizalmat ügyfeleinknek, és ígérem, hogy a jövőben is mindent megteszünk annak érdekében, hogy elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal.”

A TELE2 használói számára nincs aktiválási díj, nincs külön havi előfizetési díj, nincs hűségnyilatkozat, nincs minimálisan megkövetelt havi forgalom. A kedvező percdíjakon kívül ezért is választja nap mint nap közel 28 millió telefonáló a TELE2-t Európa-szerte.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő