Connect with us

technokrata

Közbeszerzésben az UHU-Linux

Laptop

Közbeszerzésben az UHU-Linux

Az UHU-Linux Kft. eredményei nagy mértékben köszönhető felhasználóinak.

Az UHU-Linux Kft. – mint gyártó – a KSZF “CISC számítógéprendszerek, számítógépek és elemeik szállítása és kapcsolódó szolgáltatások teljesítése” tárgyú központosított közbeszerzési eljárás eredményhirdetése alapján a nyertesek között szerepel.

Az UHU-Linux fejlesztése négy évvel ezelőtt kezdődött. Az esélyegyenlőséget szem előtt tartva azt a célt tűzték ki, hogy minden természetes és jogi személy térítésmentesen juthasson hozzá egy grafikus felületen is használható, a magyar igényekhez igazodó operációs rendszerhez és alkalmazásgyűjteményhez. Az elmúlt két évben megszámlálhatatlanul sok letöltés és közel 40.000 eladott operációs rendszer bizonyította a felhasználók és számítógépgyártók igényét és bizalmát az UHU-Linux iránt.

Az UHU-Linux Csapat leszögezte: „Hisszük, a központosított közbeszerzésbe kerülés megteremti számunkra azt a lehetőséget, hogy technológiasemlegesség jegyében elkezdődhessen az IHM-mel – mint a tisztaszoftverekért felelős minisztériummal – egy minden érdekelt fél számára hasznos tárgyalássorozat!”Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák