Connect with us

technokrata

INFOmarket-INFOtrend: Készen áll az installálásra?

Laptop

INFOmarket-INFOtrend: Készen áll az installálásra?

INFOmarket-INFOtrend – 4. Információtechnológiai és telekommunikációs vásár 2005. szeptember 17. és 25. között.

Új megoldás az INFOmarket-INFOtrend
A 4. Információtechnológiai és telekommunikációs vásár idén megújult formában a Budapesti Nemzetközi Vásárral egy időben kerül megrendezésre 2005. szeptember 17. és 25. között. Tavaly a BNV – a kilenc nap alatt – több mint 120 ezres közönséget vonzott a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba. Az érdeklődők tizenhárom százaléka érkezett kifejezetten az INFOmarket-re. Idén várhatóan még többen látogatnak ki.

Megújult tartalom
A kiállítás három témára épül: a KLASSZIKUS a hagyományos kiállítást, a BUSINESStrend az üzleti találkozókat, a GAME a játék szekciót foglalja magában. Az új koncepciót a Hungexpo Rt. piackutatások, felmérések illetve szakmai partnerekkel folytatott konzultációk alapján dolgozta ki. Ezáltal a szektor összes szereplője megtalálhatja a cégre szabott bemutatkozási, üzletkötési, valamint a hatékony kommunikációs lehetőséget. Újdonságként a szervezők szponzorációs részvételi lehetőséget is kínálnak.

KLASSZIKUS-szekció
Itt megvalósulhat a „virtuális világ – valóságos vásár” koncepció. A kiállításon az otthoni felhasználók megismerhetik a szoftvereket, hardvertermékeket, perifériákat, a multimédia és a mobilkommunikáció újdonságait.

BUSINESStrend-szekció
A vevőtalálkozók helyszíne, ahol cégprezentációkon bemutatják az informatikai és telekommunikációs termékeket, ICT újdonságokat, megoldásokat és szolgáltatásokat. A meghívott üzletemberek, partnerek e mellett részesei lehetnek szórakoztató programoknak, a párhuzamosan zajló BNV kísérőeseményeinek is.

GAME-szekció
Nagy érdeklődés mellett zajlottak a tavalyi INFOmarket-en az internetes bajnokságok is. A játékosok értékes nyereményekért küzdhettek meg. Várhatóan idén még több játék közül válogathatnak. Jelenleg szervezés alatt állnak a legnépszerűbb elektronikus játékok közül helyi hálózati és konzolos bajnokságok.

Újdonság a Mod-Tech Hall
A 4. Magyar Tuning és Modding Kiállítás és Verseny először kerül megrendezésre az INFOmarket-INFOtrend-en. A computer designerek paradicsoma egyedi építésű számítógépekkel várja majd a nagyközönséget.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő