Connect with us

Letölthető a linuxos Adobe Reader 7.0

Laptop

Letölthető a linuxos Adobe Reader 7.0

Az Adobe Reader 7.0 már a Linux operációs rendszeren is elérhető.

Azzal, hogy a vállalat univerzális ügyfélprogramja a Linux számára is rendelkezésre áll, az Adobe minden fontosabb operációs rendszeren támogatja a nagyvállalatoknál a tartalom biztonságos megtekintésének és nyomtatásának lehetőségét. Az Adobe LiveCycle kiszolgáló szoftverrel párosulva a linuxos Adobe Reader 7.0 segítségével afelhasználók részt vehetnek az üzleti folyamatokban, és biztonságosabban dolgozhatnak a tűzfal mindkét oldalán.

“A Linux operációs rendszer elfogadottsága a világ nagyvállalatai – különösen kormányzati és pénzügyi szolgáltató szervezetek – körében növekszik” – mondta Eugene Lee, az Adobe Intelligens Dokumentum üzletágának termékmarketingért felelős alelnöke – “Ügyfeleink már igényelték az Adobe Reader 7.0 linuxos változatát, mivel alapvető nagyvállalati alkalmazásokat kezdenek a munkaállomásokon támogatni. Mai bejelentésünk után az Intelligens Dokumentum Platform átfogóbb, többplatformos támogatásával ügyfeleink tovább javíthatják üzleti folyamataikat és munkafolyamataikat.”

A linuxos Adobe Reader 7.0 az Adobe LiveCycle szoftverekhez csatlakozva segíti a szervezeteket, hogy alapvető alkalmazásaik elérhetőségét intelligens dokumentumokkal bővítsék. Az Adobe Intelligens Dokumentum Platform a szervezetek számára lehetőséget biztosít intelligens dokumentumok készítésére és integrálására, amelyekhez az igen elterjedt Adobe Readerrel lehet hozzáférni és kapcsolódni. A PDF, az XML és az üzleti logika kihasználásával az információk minden eddiginél egyszerűbben és biztonságosabban juthatnak el a célközönséghez megőrizve eredeti formájukat.

Az Adobe Reader 7.0 változatról röviden
Az ingyenes Adobe Reader 7.0 program segítségével Adobe PDF állományokat lehet különböző operációs rendszereken, hardver és mobil eszköz platformokon megtekinteni és kezelni. Az Adobe Reader felhasználók részt vehetnek a dokumentumok áttekintésében, ha azt az Acrobat 7.0 Professional változatban engedélyezték, a PDF állományokon biztonsági és felügyeleti házirendeket érvényesíthetnek és kihasználhatják a Yahoo! Search lehetőségeit. 1993. évi megjelenése óta az Adobe Readerből több mint fél milliárd példányt terjesztett az Adobe.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő