Connect with us

technokrata

Letölthető a linuxos Adobe Reader 7.0

Laptop

Letölthető a linuxos Adobe Reader 7.0

Az Adobe Reader 7.0 már a Linux operációs rendszeren is elérhető.

Azzal, hogy a vállalat univerzális ügyfélprogramja a Linux számára is rendelkezésre áll, az Adobe minden fontosabb operációs rendszeren támogatja a nagyvállalatoknál a tartalom biztonságos megtekintésének és nyomtatásának lehetőségét. Az Adobe LiveCycle kiszolgáló szoftverrel párosulva a linuxos Adobe Reader 7.0 segítségével afelhasználók részt vehetnek az üzleti folyamatokban, és biztonságosabban dolgozhatnak a tűzfal mindkét oldalán.

“A Linux operációs rendszer elfogadottsága a világ nagyvállalatai – különösen kormányzati és pénzügyi szolgáltató szervezetek – körében növekszik” – mondta Eugene Lee, az Adobe Intelligens Dokumentum üzletágának termékmarketingért felelős alelnöke – “Ügyfeleink már igényelték az Adobe Reader 7.0 linuxos változatát, mivel alapvető nagyvállalati alkalmazásokat kezdenek a munkaállomásokon támogatni. Mai bejelentésünk után az Intelligens Dokumentum Platform átfogóbb, többplatformos támogatásával ügyfeleink tovább javíthatják üzleti folyamataikat és munkafolyamataikat.”

A linuxos Adobe Reader 7.0 az Adobe LiveCycle szoftverekhez csatlakozva segíti a szervezeteket, hogy alapvető alkalmazásaik elérhetőségét intelligens dokumentumokkal bővítsék. Az Adobe Intelligens Dokumentum Platform a szervezetek számára lehetőséget biztosít intelligens dokumentumok készítésére és integrálására, amelyekhez az igen elterjedt Adobe Readerrel lehet hozzáférni és kapcsolódni. A PDF, az XML és az üzleti logika kihasználásával az információk minden eddiginél egyszerűbben és biztonságosabban juthatnak el a célközönséghez megőrizve eredeti formájukat.

Az Adobe Reader 7.0 változatról röviden
Az ingyenes Adobe Reader 7.0 program segítségével Adobe PDF állományokat lehet különböző operációs rendszereken, hardver és mobil eszköz platformokon megtekinteni és kezelni. Az Adobe Reader felhasználók részt vehetnek a dokumentumok áttekintésében, ha azt az Acrobat 7.0 Professional változatban engedélyezték, a PDF állományokon biztonsági és felügyeleti házirendeket érvényesíthetnek és kihasználhatják a Yahoo! Search lehetőségeit. 1993. évi megjelenése óta az Adobe Readerből több mint fél milliárd példányt terjesztett az Adobe.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle