Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bővülő szolgáltatások az Albacomp Rt. konzultációs üzletágában

Laptop

Bővülő szolgáltatások az Albacomp Rt. konzultációs üzletágában

A csoport tanácsadói különös figyelmet fordítanak az ügyfelek specifikus igényeire és elvárásaira.

Az idén 20 éves Albacomp Rt., a magyarországi informatikai piac egyik vezető vállalata stratégiai csoporttal bővítette konzultációs üzletágát. Az üzletág az alkalmazásfejlesztési és rendszerbevezetéshez, üzleti intelligenciához kapcsolódó tevékenység mellett ezentúl stratégiai informatikai tanácsadási szolgáltatásokat is nyújt ügyfeleinek. A konzultációs üzletág, ezen belül az újonnan megalakult informatikai stratégiai csoport alapvető célkitűzése, hogy valóban átfogó, magas színvonalú szolgáltatásokat biztosítson mind az üzleti szféra, mind pedig az államigazgatás szereplői részére.

A csoport tanácsadói különös figyelmet fordítanak az ügyfelek specifikus igényeire és elvárásaira, ennek megfelelően testre szabott megoldásokat kínálnak a szervezetek, intézmények előtt álló informatikai feladatok végrehajtásához. Az informatikai stratégia csoport rendelkezésére álló módszertanok hatékonyan támogatják a projektek legjobb gyakorlat szerinti lebonyolítását.

„Az Albacomp az elmúlt években egyre nagyobb hangsúlyt fektet szolgáltatási portfoliójának bővítésére, amely törekvés részeként tavaly létrehoztuk konzultációs üzletágunkat.” – nyilatkozta Deme Csaba, az Albacomp Rt. kereskedelmi és marketing vezérigazgató-helyettese. „A vállalat fejlődésének kulcsfontosságú eleme a szolgáltatási terület erősítése, ezért alakult meg most az informatikai stratégiai csoport. Az új csoporttal szemben nagyok az elvárásaink: nem csupán az ebből a területből származó árbevétellel számolunk, hanem azzal is, hogy munkájuk révén a többi üzletág árbevétele is növekedni fog.” – tette hozzá Deme Csaba.

„Nagy a verseny az informatikai és stratégiai tanácsadás terén, de az Albacomp informatikai stratégiai csoportjának van egy óriási előnye a konkurenciához képest. Az Albacomp ugyanis – hazai viszonylatban szinte egyedülálló módon – az informatikai palettának szinte minden elemére tud megoldást kínálni. Így a most hozzánk érkezett szakemberek feladata az lesz, hogy éljenek ezzel a versenyelőnnyel.” – mondta el Strommer Pál, az Albacomp Rt. konzultációs vezérigazgató-helyettese.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés