Connect with us

technokrata

Bővülő szolgáltatások az Albacomp Rt. konzultációs üzletágában

Laptop

Bővülő szolgáltatások az Albacomp Rt. konzultációs üzletágában

A csoport tanácsadói különös figyelmet fordítanak az ügyfelek specifikus igényeire és elvárásaira.

Az idén 20 éves Albacomp Rt., a magyarországi informatikai piac egyik vezető vállalata stratégiai csoporttal bővítette konzultációs üzletágát. Az üzletág az alkalmazásfejlesztési és rendszerbevezetéshez, üzleti intelligenciához kapcsolódó tevékenység mellett ezentúl stratégiai informatikai tanácsadási szolgáltatásokat is nyújt ügyfeleinek. A konzultációs üzletág, ezen belül az újonnan megalakult informatikai stratégiai csoport alapvető célkitűzése, hogy valóban átfogó, magas színvonalú szolgáltatásokat biztosítson mind az üzleti szféra, mind pedig az államigazgatás szereplői részére.

A csoport tanácsadói különös figyelmet fordítanak az ügyfelek specifikus igényeire és elvárásaira, ennek megfelelően testre szabott megoldásokat kínálnak a szervezetek, intézmények előtt álló informatikai feladatok végrehajtásához. Az informatikai stratégia csoport rendelkezésére álló módszertanok hatékonyan támogatják a projektek legjobb gyakorlat szerinti lebonyolítását.

„Az Albacomp az elmúlt években egyre nagyobb hangsúlyt fektet szolgáltatási portfoliójának bővítésére, amely törekvés részeként tavaly létrehoztuk konzultációs üzletágunkat.” – nyilatkozta Deme Csaba, az Albacomp Rt. kereskedelmi és marketing vezérigazgató-helyettese. „A vállalat fejlődésének kulcsfontosságú eleme a szolgáltatási terület erősítése, ezért alakult meg most az informatikai stratégiai csoport. Az új csoporttal szemben nagyok az elvárásaink: nem csupán az ebből a területből származó árbevétellel számolunk, hanem azzal is, hogy munkájuk révén a többi üzletág árbevétele is növekedni fog.” – tette hozzá Deme Csaba.

„Nagy a verseny az informatikai és stratégiai tanácsadás terén, de az Albacomp informatikai stratégiai csoportjának van egy óriási előnye a konkurenciához képest. Az Albacomp ugyanis – hazai viszonylatban szinte egyedülálló módon – az informatikai palettának szinte minden elemére tud megoldást kínálni. Így a most hozzánk érkezett szakemberek feladata az lesz, hogy éljenek ezzel a versenyelőnnyel.” – mondta el Strommer Pál, az Albacomp Rt. konzultációs vezérigazgató-helyettese.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő