Connect with us

technokrata

Atigris rajzpályázat gyerekeknek a tigrisről

Laptop

Atigris rajzpályázat gyerekeknek a tigrisről

Az Atigris Informatika Rt. új nevével kapcsolatban rajzpályázatot hirdetett általános iskolások számára.

A Számalk idén áprilisban egy image megújító kampányba kezdett. Tradicionális és jól ismert nevét megváltoztatva Atigris Informatika Rt.-ként működik tovább. A vállalat vezetése a dinamikusabb név és arculati elemek mellett tovább javította az ügyfélkiszolgálás menetét és átláthatóbbá tette a szervezetet.

A tavaly 3,7 milliárd forintos forgalmú cég üzleti hatékonyságot növelő, komplex informatikai- és üzleti megoldásokkal szolgálja ügyfeleit. „Segítünk a rendszerek kiválasztásában, tervezésében, bevezetésében és működtetésében. A cég indulásakor szinte kizárólag a legnagyobb hazai vállalatok közül kerültek ki megrendelőink, az elmúlt évben azonban jelentősen nőtt a középvállalati szektor számára értékesített rendszerek száma.” – mondta el Papp Tibor vezérigazgató.

Az Atigris saját termékei és megoldásai (például: FilingDoc iktató rendszer, ECDL multimédiás tananyag) révén több világvállalattal működik együtt az informatikai biztonság és a dokumentumkezelés területén. Elsődleges partnere a Microsoft, fő tevékenysége Microsoft alapú rendszerintegrációs és fejlesztési projektek kivitelezése, licencek értékesítése. „A világcég Gold Partnere vagyunk. Alapításunk után két évvel Kelet-Európában bennünket ítéltek a legjobban működő Microsoft-partnernek. Többször is elnyertük „A Microsoft legnagyobb licencszállítója” címet. Három területen is – a kommunikációs infrastruktúra, a portálépítés és a Windows Server 2003 migráció – a Microsoft Magyarország GTM- partnereként (Go-To-Market) dolgozunk.”

A Microsoft-megoldások teljes palettáját kínálja a cég, az irodai szoftverektől a CRM megoldáson át az elektronikus oktatási rendszerekig, emellett három éve foglalkoznak szakemberei Microsoft Navision bevezetési projektekkel. A Navision az egyik legkorszerűbb, széles körű funkcionalitással rendelkező integrált vállalatirányítási rendszer a magyar informatikai piacon, mely szokatlanul rugalmas módon igazítható az egyedi felhasználói igényekhez, és kitűnően integrálható más ügyviteli, irodai rendszerekkel.

Az Atigris Rt most folyó projektjei közül kettő:
Befejezéséhez közeleg az ország legnagyobb Microsoft-infrastruktúra migrációs projektje. A MOL-nál Windows Server 2003-as rendszereket implementál az Atigris. Ez érinti a MOL teljes informatikai hálózatát, elősegíti a szerverek és az adatközpontok tudatos konszolidációját, megteremti a hatékony, korszerű vállalati ügyvitel, kommunikáció lehetőségét, egységes Microsoft-technológiára építve.

A másik projekt a Gazdasági Minisztérium informatikai infrastruktúrájának korszerűsítése. Itt vegyes hardverplatformon kell szerverkonszolidációt végezni Windows Server 2003-ra, teljesen Microsoft alapú környezetet kialakítva a korábbi, Novell és más szoftverelemeket is tartalmazó megoldások helyett. Része a munkának az egységes címtárszolgáltatás kialakítása, a file- és nyomtató-kiszolgálók konszolidációja, a csoportházirendek, az Exchange-re épített megbízható levelezés, a csoportmunka-támogatás, a digitális aláírás bevezetése.

„Ha mindennel elkészülünk, a minisztérium IT-rendszerének üzemeltetése nemcsak sokkal korszerűbb, de lényegesen olcsóbb is lesz.” – mondta el a cég vezetője Papp Tibor.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd