Connect with us

technokrata

Atigris rajzpályázat gyerekeknek a tigrisről

Laptop

Atigris rajzpályázat gyerekeknek a tigrisről

Az Atigris Informatika Rt. új nevével kapcsolatban rajzpályázatot hirdetett általános iskolások számára.

A Számalk idén áprilisban egy image megújító kampányba kezdett. Tradicionális és jól ismert nevét megváltoztatva Atigris Informatika Rt.-ként működik tovább. A vállalat vezetése a dinamikusabb név és arculati elemek mellett tovább javította az ügyfélkiszolgálás menetét és átláthatóbbá tette a szervezetet.

A tavaly 3,7 milliárd forintos forgalmú cég üzleti hatékonyságot növelő, komplex informatikai- és üzleti megoldásokkal szolgálja ügyfeleit. „Segítünk a rendszerek kiválasztásában, tervezésében, bevezetésében és működtetésében. A cég indulásakor szinte kizárólag a legnagyobb hazai vállalatok közül kerültek ki megrendelőink, az elmúlt évben azonban jelentősen nőtt a középvállalati szektor számára értékesített rendszerek száma.” – mondta el Papp Tibor vezérigazgató.

Az Atigris saját termékei és megoldásai (például: FilingDoc iktató rendszer, ECDL multimédiás tananyag) révén több világvállalattal működik együtt az informatikai biztonság és a dokumentumkezelés területén. Elsődleges partnere a Microsoft, fő tevékenysége Microsoft alapú rendszerintegrációs és fejlesztési projektek kivitelezése, licencek értékesítése. „A világcég Gold Partnere vagyunk. Alapításunk után két évvel Kelet-Európában bennünket ítéltek a legjobban működő Microsoft-partnernek. Többször is elnyertük „A Microsoft legnagyobb licencszállítója” címet. Három területen is – a kommunikációs infrastruktúra, a portálépítés és a Windows Server 2003 migráció – a Microsoft Magyarország GTM- partnereként (Go-To-Market) dolgozunk.”

A Microsoft-megoldások teljes palettáját kínálja a cég, az irodai szoftverektől a CRM megoldáson át az elektronikus oktatási rendszerekig, emellett három éve foglalkoznak szakemberei Microsoft Navision bevezetési projektekkel. A Navision az egyik legkorszerűbb, széles körű funkcionalitással rendelkező integrált vállalatirányítási rendszer a magyar informatikai piacon, mely szokatlanul rugalmas módon igazítható az egyedi felhasználói igényekhez, és kitűnően integrálható más ügyviteli, irodai rendszerekkel.

Az Atigris Rt most folyó projektjei közül kettő:
Befejezéséhez közeleg az ország legnagyobb Microsoft-infrastruktúra migrációs projektje. A MOL-nál Windows Server 2003-as rendszereket implementál az Atigris. Ez érinti a MOL teljes informatikai hálózatát, elősegíti a szerverek és az adatközpontok tudatos konszolidációját, megteremti a hatékony, korszerű vállalati ügyvitel, kommunikáció lehetőségét, egységes Microsoft-technológiára építve.

A másik projekt a Gazdasági Minisztérium informatikai infrastruktúrájának korszerűsítése. Itt vegyes hardverplatformon kell szerverkonszolidációt végezni Windows Server 2003-ra, teljesen Microsoft alapú környezetet kialakítva a korábbi, Novell és más szoftverelemeket is tartalmazó megoldások helyett. Része a munkának az egységes címtárszolgáltatás kialakítása, a file- és nyomtató-kiszolgálók konszolidációja, a csoportházirendek, az Exchange-re épített megbízható levelezés, a csoportmunka-támogatás, a digitális aláírás bevezetése.

„Ha mindennel elkészülünk, a minisztérium IT-rendszerének üzemeltetése nemcsak sokkal korszerűbb, de lényegesen olcsóbb is lesz.” – mondta el a cég vezetője Papp Tibor.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom