Connect with us

technokrata

Az IFS Hungary vezetője nyerte a nemzetközi vállalat Közép-kelet európai menedzser díját

Laptop

Az IFS Hungary vezetője nyerte a nemzetközi vállalat Közép-kelet európai menedzser díját

A díjátadásra a magyarországi IFS iroda – közép-európai és svéd menedzsment tagjaival is kiegészült – évkezdő vállalati rendezvényén került sor.

Weiszbart Zsolt, az IFS Hungary ügyvezető igazgatója nyerte el idén az IFS Közép-Kelet Európai Menedzser Díját.

A 29 éves ügyvezető a magyar leányvállalat Közép-Kelet Európában elért kiemelkedő eredményeiért kapta az elismerést. Az IFS Hungary produkálta az elmúlt évek egyik legdinamikusabb piaci növekedését a régióban: négy év alatt ügyfeleinek száma háromszorosára nőtt. Ezzel az eredménnyel Lengyelország után immár Magyarországon található a régió második legnagyobb IFS leányvállalata.

IFS menedzser díj
A díjat az IFS közép-kelet európai régióigazgatója, Piotr Kozlowski alapította 2001-ben a kivételes és kiemelkedő teljesítmények elismeréséért: „Egy kapcsolat valódi erőssége arról mérhető le, milyen próbatételeket képes kiállni”. A kiválasztásnak szigorú kritérium-rendszere van, eddig összesen hárman nyerték el a megtisztelő címet. A díj különlegességét jelzi, hogy nem feltétlenül minden évben kerülnek ki díjazottak a régió országaiból (Lengyelország, Csehország, Szlovákia, Magyarország, Oroszország, Ukrajna, Görögország, Ciprus és Törökország).

A díjátadásra a magyarországi IFS iroda – közép-európai és svéd menedzsment tagjaival is kiegészült – évkezdő vállalati rendezvényén került sor.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle