Connect with us

technokrata

Új professzionális PC termékcsalád a Fujitsu Siemens-től

Laptop

Új professzionális PC termékcsalád a Fujitsu Siemens-től

A Fujitsu Siemens Computers ma bemutatta professzionális PC-családját, az ESPRIMO-t.

A globálisan egységes márka és termék-dizájn alapjait megvető ESPRIMO névvel a vállalat javítani kívánja a közösen hét kontinenst lefedő Fujitsu és Fujitsu Siemens Computers vállalatcsoport általános márkaismertségét. A jelenlegi PC-márkákat kiváltó, ESPRIMO márkanevű, komplett professzionális PC-portfolióval a Fujitsu konszern informatikai vállalatai a világon mindenütt a globális márkák kényelmét és előnyeit kínálják a felhasználóknak. A professzionális ESPRIMO PC-k Japánban április végétől, Európában és az EMEA-régióban pedig – az új generációs Intel Stable Image Platform Program keretében – 2005 májusától vásárolhatók meg.

Az ESPRIMO PC-ket bevezető vállalatok kellemes, felhasználóbarát munkakörnyezetet alakíthatnak ki dolgozóik számára. A végfelhasználók olyan környezettudatos módon megtervezett, halk és ergonomikus PC-vel dolgozhatnak, amely bármely irodai környezet követelményeinek megfelel, az informatikusok pedig megbízható, könnyen felügyelhető és biztonságos rendszert támogathatnak. A dizájnjában is új termékcsalád valamennyi tagja egységes megjelenéssel és használati jellemzőkkel rendelkezik. Európában a vállalat kiemelten kezeli ESPRIMO termékeinél a szigorú környezetvédelmi szabványok (2005 végétől az RoHS) követelményeinek teljesítését.

˝Az új ESPRIMO márka révén ágazatvezető asztali gépeink is megszerezhetik a LIFEBOOK gépek által már kivívott piaci elismerést˝ – nyilatkozta Peter Esser, a Fujitsu Siemens Computers volumentermékekért és beszállítói tevékenységért felelős alelnöke. ˝Az IT-piac negyedik legnagyobb szállítója, a Fujitsu és a Fujitsu Siemens Computers alkotta globális konszern az ESPRIMO bevezetésével olyan környezettudatos tervezésű, globális márkával lép piacra, amely magas minőségi és megbízhatósági szinten elégíti ki felhasználói igényeit˝.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd