Connect with us

technokrata

Új professzionális PC termékcsalád a Fujitsu Siemens-től

Laptop

Új professzionális PC termékcsalád a Fujitsu Siemens-től

A Fujitsu Siemens Computers ma bemutatta professzionális PC-családját, az ESPRIMO-t.

A globálisan egységes márka és termék-dizájn alapjait megvető ESPRIMO névvel a vállalat javítani kívánja a közösen hét kontinenst lefedő Fujitsu és Fujitsu Siemens Computers vállalatcsoport általános márkaismertségét. A jelenlegi PC-márkákat kiváltó, ESPRIMO márkanevű, komplett professzionális PC-portfolióval a Fujitsu konszern informatikai vállalatai a világon mindenütt a globális márkák kényelmét és előnyeit kínálják a felhasználóknak. A professzionális ESPRIMO PC-k Japánban április végétől, Európában és az EMEA-régióban pedig – az új generációs Intel Stable Image Platform Program keretében – 2005 májusától vásárolhatók meg.

Az ESPRIMO PC-ket bevezető vállalatok kellemes, felhasználóbarát munkakörnyezetet alakíthatnak ki dolgozóik számára. A végfelhasználók olyan környezettudatos módon megtervezett, halk és ergonomikus PC-vel dolgozhatnak, amely bármely irodai környezet követelményeinek megfelel, az informatikusok pedig megbízható, könnyen felügyelhető és biztonságos rendszert támogathatnak. A dizájnjában is új termékcsalád valamennyi tagja egységes megjelenéssel és használati jellemzőkkel rendelkezik. Európában a vállalat kiemelten kezeli ESPRIMO termékeinél a szigorú környezetvédelmi szabványok (2005 végétől az RoHS) követelményeinek teljesítését.

˝Az új ESPRIMO márka révén ágazatvezető asztali gépeink is megszerezhetik a LIFEBOOK gépek által már kivívott piaci elismerést˝ – nyilatkozta Peter Esser, a Fujitsu Siemens Computers volumentermékekért és beszállítói tevékenységért felelős alelnöke. ˝Az IT-piac negyedik legnagyobb szállítója, a Fujitsu és a Fujitsu Siemens Computers alkotta globális konszern az ESPRIMO bevezetésével olyan környezettudatos tervezésű, globális márkával lép piacra, amely magas minőségi és megbízhatósági szinten elégíti ki felhasználói igényeit˝.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom