Connect with us

technokrata

Megjelent az Acrobat 7.0 magyar változata

Laptop

Megjelent az Acrobat 7.0 magyar változata

Az Adobe bejelentette az Adobe Acrobat 7.0 termékcsalád magyar verzióját.

Az Acrobat 7.0 termékcsalád az ügyfelek konkrét munkafolyamatainak kielégítésére kínál különböző funkciókat. Az Acrobat 7.0 Professional a mérnöki és tervezési dokumentumoknál biztosít fejlettebb ellenőrzési lehetőségeket a speciális programokra, így például CAD és kiadványszerkesztő alkalmazásokra támaszkodó műszaki és kreatív munkacsoportok számára. Az Acrobat 7.0 Standard ideális minden méretű szervezet számára, ahol kulcsfontosságú a mindennapi álományokban, az elektronikus levelekbenl és web oldalakon tárolt információk menedzselése, felhasználása és megosztása. A csak licenszelhető Acrobat Elements termék segítségével a nagyvállalatok a biztonságosabb dokumentumtovábbítás érdekében az Adobe PDF készítés lehetőségét vihetik minden munkaállomásra.

Az Acrobat 7.0 termékcsalád szorosan együttműködik az Adobe LiveCycle programmal, amely az embereket az üzleti folyamatokkal összekapcsoló dokumentumszolgáltatásokat nyújt. A vállalat professzionális űrlaptervező eszközének, az Adobe LiveCycle Designernek összekapcsolása az Acrobat 7.0 Professionallel a felhasználók számára háttér rendszerekbe integrálható, összetett XML és PDF űrlapok készítésének lehetőségét biztosítja. Az Acrobat 7.0 Professional és az Acrobat 7.0 Standard emellett szorosan együttműködik az Adobe LiveCycle házirend kiszolgálóval. Az összeállítás segítségével a vállalatok a PDF dokumentumok hozzáférési, auditálási, lejárati és visszavonási jogának szabályozását támogató dokumentum házirendeket alkalmazhatnak, és felügyelhetik azokat.

Árak és beszerzési lehetőségek
Az Acrobat 7.0 Professional és Acrobat 7.0 Standard Microsoft Windows 2000 (2-es szervizcsomaggal), Windows XP Professional, Home és Tablet PC Edition, illetve Mac OS X v10.2.8 és v10.3 verziók cseh, görög, magyar, lengyel és szlovén (Windows) változatai már kaphatók. Az Acrobat 7.0 Professional kalkulált fogyasztói ára 164.000 Ft. A regisztrált Acrobat 4.0, Acrobat 5.0 és Acrobat 6.0 Standard vagy Acrobat 6.0 Professional felhasználók 56.000 forintos kalkulált fogyasztói áron frissíthetnek Acrobat 7.0 Professionalre. Az Acrobat 7.0 Standard kalkulált fogyasztói ára 103.000 Ft. A regisztrált Acrobat 4.0, Acrobat 5.0 vagy Acrobat 6.0 Standard felhasználók 34.000 forintos kalkulált fogyasztói áron frissíthetnek Acrobat 7.0 Standardra. Az árak ÁFA nélkül értendők. A termékeket az Adobe licenc programok keretében is be lehet szerezni.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák