Connect with us

Allied Telesyn-Polygon együttműködés: Magas szintű szervizszolgáltatások Magyarországon

Laptop

Allied Telesyn-Polygon együttműködés: Magas szintű szervizszolgáltatások Magyarországon

Az Allied Telesyn és a Polygon között a kezdetektől jó partneri viszony alakult ki.

Az informatikai hálózati eszközgyártó japán Allied Telesyn magyarországi képviselete együttműködési szerződést kötött a Polygon Informatikai Kft.-vel a hazai szervizszolgáltatási feladatok ellátására. Ennek eredményeként a cég jelentős forgalomnövekedést vár, különösen a nagyvállalati szektorban.

„Az Allied Telesyn (AT), a világ egyik legnagyobb rendszereszköz gyártója tavaly tavasszal alakította ki önálló magyarországi képviseletét, így az elmúlt, nagyjából egy év a disztribútori hálózat, a viszonteladók és az üzleti-infrastrukturális szükségletek kiépítésével telt.” – nyilatkozta Szuszkó László, a cég hazai képviseletének vezetője. A képviselet mostanra jutott el oda, hogy szoftverkövetési és más, alapvető elemek mellett a világ többi részén már elérhető, emelt szintű, úgynevezett Net.Cover szolgáltatásokat vezessen be a hazai piacon is. A Net.Cover szolgáltatások lehetővé teszik a szerződött ügyfél részére, hogy hálózati meghibásodás esetén azonnal csereeszköz álljon rendelkezésére (advanced replacement), vagy a helyszínre kivonulva, akár 4 órán belül megkezdje a probléma elhárítását egy Allied Telesyn által kiképzett mérnök.

„Ezzel az Allied Telesyn termékekhez kapcsolódó szolgáltatások is teljesítik azokat az igen magas mércéket, amelyekkel a cég most már hangsúlyosabban beléphet a nagyvállalati piacra. A termékeket minőségük, megbízhatóságuk már régóta alkalmassá tette erre.” – fejtette ki az ügyvezető – ám emellé szükség volt a szolgáltatások bővítésére is. Mindezt az az együttműködési megállapodás teszi lehetővé, amelyet az AT a Polygon Informatikai Kft.-vel kötött. A Polygonnal a kezdetektől jó partneri viszony alakult ki (ez a cég volt az AT első direkt partnere is Magyarországon), a cég jelentős energiákat fektet a magas szintű mérnöki tudás megszerzésébe és szinten tartásába, valamint az Allied Telesyn-nel közösen invesztál a szolgáltatások infrastrukturális hátterének megteremtésébe. Ennek eredménye a mostani, szervizpartneri megállapodás.

„A viszonteladók toborzása még tart, tréningközpontunk kialakítása pedig az év második felére várható, de azzal, hogy a Net.Cover szolgáltatás már itthon is elérhető, a közepes- és nagyvállalati ügyfeleink egyaránt már most a maximumot várhatják és kapják.” – hangsúlyozta Szuszkó László.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő