Connect with us

Hirdetés

technokrata

Allied Telesyn-Polygon együttműködés: Magas szintű szervizszolgáltatások Magyarországon

Laptop

Allied Telesyn-Polygon együttműködés: Magas szintű szervizszolgáltatások Magyarországon

Az Allied Telesyn és a Polygon között a kezdetektől jó partneri viszony alakult ki.

Az informatikai hálózati eszközgyártó japán Allied Telesyn magyarországi képviselete együttműködési szerződést kötött a Polygon Informatikai Kft.-vel a hazai szervizszolgáltatási feladatok ellátására. Ennek eredményeként a cég jelentős forgalomnövekedést vár, különösen a nagyvállalati szektorban.

„Az Allied Telesyn (AT), a világ egyik legnagyobb rendszereszköz gyártója tavaly tavasszal alakította ki önálló magyarországi képviseletét, így az elmúlt, nagyjából egy év a disztribútori hálózat, a viszonteladók és az üzleti-infrastrukturális szükségletek kiépítésével telt.” – nyilatkozta Szuszkó László, a cég hazai képviseletének vezetője. A képviselet mostanra jutott el oda, hogy szoftverkövetési és más, alapvető elemek mellett a világ többi részén már elérhető, emelt szintű, úgynevezett Net.Cover szolgáltatásokat vezessen be a hazai piacon is. A Net.Cover szolgáltatások lehetővé teszik a szerződött ügyfél részére, hogy hálózati meghibásodás esetén azonnal csereeszköz álljon rendelkezésére (advanced replacement), vagy a helyszínre kivonulva, akár 4 órán belül megkezdje a probléma elhárítását egy Allied Telesyn által kiképzett mérnök.

„Ezzel az Allied Telesyn termékekhez kapcsolódó szolgáltatások is teljesítik azokat az igen magas mércéket, amelyekkel a cég most már hangsúlyosabban beléphet a nagyvállalati piacra. A termékeket minőségük, megbízhatóságuk már régóta alkalmassá tette erre.” – fejtette ki az ügyvezető – ám emellé szükség volt a szolgáltatások bővítésére is. Mindezt az az együttműködési megállapodás teszi lehetővé, amelyet az AT a Polygon Informatikai Kft.-vel kötött. A Polygonnal a kezdetektől jó partneri viszony alakult ki (ez a cég volt az AT első direkt partnere is Magyarországon), a cég jelentős energiákat fektet a magas szintű mérnöki tudás megszerzésébe és szinten tartásába, valamint az Allied Telesyn-nel közösen invesztál a szolgáltatások infrastrukturális hátterének megteremtésébe. Ennek eredménye a mostani, szervizpartneri megállapodás.

„A viszonteladók toborzása még tart, tréningközpontunk kialakítása pedig az év második felére várható, de azzal, hogy a Net.Cover szolgáltatás már itthon is elérhető, a közepes- és nagyvállalati ügyfeleink egyaránt már most a maximumot várhatják és kapják.” – hangsúlyozta Szuszkó László.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés