Connect with us

technokrata

Allied Telesyn-Polygon együttműködés: Magas szintű szervizszolgáltatások Magyarországon

Laptop

Allied Telesyn-Polygon együttműködés: Magas szintű szervizszolgáltatások Magyarországon

Az Allied Telesyn és a Polygon között a kezdetektől jó partneri viszony alakult ki.

Az informatikai hálózati eszközgyártó japán Allied Telesyn magyarországi képviselete együttműködési szerződést kötött a Polygon Informatikai Kft.-vel a hazai szervizszolgáltatási feladatok ellátására. Ennek eredményeként a cég jelentős forgalomnövekedést vár, különösen a nagyvállalati szektorban.

„Az Allied Telesyn (AT), a világ egyik legnagyobb rendszereszköz gyártója tavaly tavasszal alakította ki önálló magyarországi képviseletét, így az elmúlt, nagyjából egy év a disztribútori hálózat, a viszonteladók és az üzleti-infrastrukturális szükségletek kiépítésével telt.” – nyilatkozta Szuszkó László, a cég hazai képviseletének vezetője. A képviselet mostanra jutott el oda, hogy szoftverkövetési és más, alapvető elemek mellett a világ többi részén már elérhető, emelt szintű, úgynevezett Net.Cover szolgáltatásokat vezessen be a hazai piacon is. A Net.Cover szolgáltatások lehetővé teszik a szerződött ügyfél részére, hogy hálózati meghibásodás esetén azonnal csereeszköz álljon rendelkezésére (advanced replacement), vagy a helyszínre kivonulva, akár 4 órán belül megkezdje a probléma elhárítását egy Allied Telesyn által kiképzett mérnök.

„Ezzel az Allied Telesyn termékekhez kapcsolódó szolgáltatások is teljesítik azokat az igen magas mércéket, amelyekkel a cég most már hangsúlyosabban beléphet a nagyvállalati piacra. A termékeket minőségük, megbízhatóságuk már régóta alkalmassá tette erre.” – fejtette ki az ügyvezető – ám emellé szükség volt a szolgáltatások bővítésére is. Mindezt az az együttműködési megállapodás teszi lehetővé, amelyet az AT a Polygon Informatikai Kft.-vel kötött. A Polygonnal a kezdetektől jó partneri viszony alakult ki (ez a cég volt az AT első direkt partnere is Magyarországon), a cég jelentős energiákat fektet a magas szintű mérnöki tudás megszerzésébe és szinten tartásába, valamint az Allied Telesyn-nel közösen invesztál a szolgáltatások infrastrukturális hátterének megteremtésébe. Ennek eredménye a mostani, szervizpartneri megállapodás.

„A viszonteladók toborzása még tart, tréningközpontunk kialakítása pedig az év második felére várható, de azzal, hogy a Net.Cover szolgáltatás már itthon is elérhető, a közepes- és nagyvállalati ügyfeleink egyaránt már most a maximumot várhatják és kapják.” – hangsúlyozta Szuszkó László.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom