Connect with us

IBM Virtuális Fejlesztési Központ független szoftverfejlesztőknek

Laptop

IBM Virtuális Fejlesztési Központ független szoftverfejlesztőknek

Az IBM olyan technikai megoldásokat mutatott be, melyek az alkalmazások működtetése során időt és pénzt takarítanak meg a független szoftverfejlesztőknek.

Az új technikai megoldások az IBM Virtuális Fejlesztési Központjában lesznek elérhetők, ahol hat hónapon keresztül ingyenes igényalapú rendszerfelépítési konzultációra, továbbá a technikai háttér és az e-mail szolgáltatás korlátlan használatára van lehetőség. Ezen források – az Interneten keresztül történő – virtuális felajánlásával az IBM segíti a fejlesztők költségeinek racionalizálását, valamint az új alkalmazások használatával kapcsolatos termelékenység növelését. A fejlesztők távolról is hozzáférhetnek ezekhez az adatbázisokhoz, így bármikor, bárhol képesek a beüzemelési munkálatok elvégzésére – anélkül, hogy fejlesztési laboratóriumokba kellene utazgatni.

Ez a megnövelt támogatás válasz a fejlesztők azon igényére, hogy gyorsabban tudjanak megoldásokat kidolgozni az IBM nyitott technológiáját használva. A mai napig az IBM a Virtuális Fejlesztési Központján keresztül több mint 4000 üzleti partnerének tette lehetővé 1800-nál is több alkalmazás kifejlesztését és használatát. A kulcsfontosságú üzemeltetési projektek hozzáférést biztosítanak a J2EE-hez, modernizálási alkalmazásokhoz, és ágazat-specifikus megoldások kidolgozásához.

Mivel a független fejlesztők a munka kezdeti stádiumától a végső fázisokig jelen voltak, az erőforrások és a technikai szakértelem legszélesebb skálája áll rendelkezésükre a megoldások egyszerűsítése érdekében, hogy gyorsabban jussanak be a piacra.

Az IBM új technikai támogatási háttere – amelyhez a PartnerWorld Industry Network program keretében lehet hozzáférni –, tartalmazza az Igényalapú Rendszerfelépítési Konzultációt: a fejlesztők ezentúl igénybe vehetik ezeket az ingyenes konzultációkat, amelyek úgy kerültek kialakításra, hogy segítsék alkalmazásaik termelékenységét és jövedelmezőségét. E szolgáltatás segítségével az IBM rendszerfelépítési részlege részletes beszámolókat biztosít a fejlesztők részére az alkalmazásaikat illetően, bemutatva azt, hogyan lehet azokat az IBM legújabb szoftverébe, hardverébe, illetve fejlesztés alatt álló technológiáiba integrálni. Az IBM rendszerfelépítési részlege személyre szabott ajánlatokat biztosít a fejlesztőknek megoldásaik üzemeltetésére.

A hat hónapos, korlátlan e-mailen keresztüli technikai segítségnyújtási szolgáltatás felgyorsítja az IBM alkalmazott szoftverének, hardverének, a Linux és más operációs rendszerek megoldásfejlesztését, mindezt teljesen térítésmentesen. Ez a támogatási szolgáltatás – amely több mint 1200 dollárt ér – lehetővé teszi a fejlesztőknek, hogy szakirányú kérdéseikre választ kapjanak, ami jelentősen felgyorsítja a megoldásfejlesztést és a piaci bevezetést. E szolgáltatásnak köszönhetően a fejlesztők egy sereg ellenőrzéssel és integrációval kapcsolatos kérdésre kaphatnak választ órákon belül. Mindössze annyi a teendő, hogy e-mailt kell küldeni az IBM egyik technikai szakemberének.

Az állandó, heti hét napos, huszonnégy órás hozzáférésnek köszönhetően az új technikai kiegészítő csomag is hozzáférhető a Virtuális Fejlesztési Központban – amely egy online információs és üzemeltetési portál üzleti partnerek részére –, elősegítve azt, hogy megoldásaikat IBM technológiával is tudják használni. A csomagban található kiegészítők távolból is hozzáférhetők, így a fejlesztők bárhol, bármikor végrehajthatják a kívánt műveleteket, utazás nélkül. A termék online regisztrálása azonnali hozzáférést biztosít a fejlesztők számára a technikai támogatás mindhárom szintjén.

A fejlesztők a Virtuális Fejlesztési Központon keresztül bármikor igénybe vehetnek oktató tanfolyamokat, élő tanácsadást, online technikai támogatást, megoldási útmutatókat, ügyfél szimulációt, fórumokat stb.

Az új technikai kiegészítő csomag a fejlesztők számára elérhető az IBM PartnerWorld Industry Network programjában.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő