Connect with us

technokrata

Több mint száz előadó és vitapartner az IT 2005 konferencián Egerben

Laptop

Több mint száz előadó és vitapartner az IT 2005 konferencián Egerben

A fő kérdés: az állam és a vállalkozások hogyan tudják az informatikai fejlesztéseket a nemzetgazdaság illetve saját vállalkozásaik versenyképességének szolgálatába állítani.

Eddig mintegy 300 érdeklődő regisztrált az IT-felhasználók szakmai konferenciájára és kiállítására, az idén Egerben, április 12-én és 13-án megrendezésre kerülő IT 2005 konferenciára.

Három miniszterrel, valamint több mint 100 előadóval és vitapartnerrel 24 előadás és 12 fórum keretein belül igyekeznek arra a kérdésre válaszolni, hogy az állam és a vállalkozások hogyan tudják az informatikai fejlesztéseket a nemzetgazdaság illetve saját vállalkozásaik versenyképességének szolgálatába állítani.

Annak ellenére, hogy rendkívül nagy összegeket költenek a szervezetek és az állam az IT-rendszerekre, a felhasználó végül mégsem mindig elégedett, többek között a rendszerek átjárhatóságának hiánya miatt. A fő kérdés tehát még mindig az: az IT szerepe a versenyképesség növelésében csak üres szlogen, vagy valóban szolgálhatja a hatékonyságot? S ha igen, akkor mit kell tennie és mit nem szabad tennie az államnak, illetve a vállalatoknak? Ezekre a felvetésekre a konferencia rendezője és a résztvevők nemcsak a felhasználói és a szállítói oldal vállalati vezetőinek válaszait várják, hanem több, e szempontból kulcspozícióban lévő kormánytag, Dr. Kóka János gazdasági és közlekedési, illetve Kovács Kálmán informatikai és hírközlési miniszterét is. Az Európai Terv második operatív programja kapcsán megismerhetjük Baráth Etele európai ügyekért felelős tárca nélküli miniszter véleményét is.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő