Connect with us

technokrata

Linuxos és Windows-os rendszereket egyaránt támogató új szerver a Fujitsu Siemens-től

Laptop

Linuxos és Windows-os rendszereket egyaránt támogató új szerver a Fujitsu Siemens-től

A Fujitsu Siemens Computers bemutatta Intel Itanium 2 processzorokkal működő új PRIMEQUEST szervercsaládját.

A PRIMEQUEST szerverek egyedülálló rugalmassággal ötvözik az adatközpont rendszerek hibatűrési képességét a Linuxot és/vagy Microsoft Windows Server 2003-at futtató szabványos ipari környezetekben. Ideális megoldást jelentenek azoknak a szervezeteknek, amelyek üzletmenet-folytonosságuk veszélyeztetése nélkül szeretnék élvezni az ipari szabványos megoldások előnyeit és rugalmasságát. Az új termékek világszerte ma kerülnek piacra: Ázsiában és a Csendes-óceáni térségben a Fujitsu Limited, Észak-Amerikában a Fujitsu Computer Systems, az EMEA-régióban pedig a Fujitsu Siemens Computers forgalmazásában.

A PRIMEQUEST szerverek kiválóan használhatók a nagy rendelkezésre állást, stabil teljesítményt, magas szintű rugalmasságot és optimális erőforrás-kihasználást igénylő üzletileg kritikus alkalmazások futtatására. Tipikus alkalmazási területeik közé tartoznak a kiterjedt adatbázis-rendszerek és az online tranzakció-feldolgozási környezetek. A kiváló hibatűrő képességű PRIMEQUEST szerverarchitektúra 8, egymástól független és hardveresen elszigetelt, nagy megbízhatóságú partíciót tartalmaz – ezek mindegyike teljesen különálló ˝szerverként˝ működik a gépen belül.

A PRIMEQUEST szervercsalád fejlett lapkakészlete a System Mirror és a Flexible I/O (FIO) technológiával gondoskodik a maximális egyrendszeres rendelkezésre állásról. A kettős szinkron rendszerarchitektúrával támogatott System Mirror technológia révén a memóriamodulok és a crossbar interconnect egységek duplex üzemmódban is működhetnek, és rendszerleállás nélkül képesek elszigetelni a hibákat. Az FIO lehetővé teszi az I/O erőforrások igény szerinti átcsoportosítását a megfelelő processzorokhoz. Így az I/O működés anélkül tud valós időben igazodni a teljesítményszükségletekhez, hogy ezzel fennakadást okozna az üzleti folyamatokban. Az FIO jelentősen mérsékli a karbantartási leállások idejét a jelenlegi ipari szabványokhoz képest.

A PRIMEQUEST szerverek tovább bővítik a Fujitsu Siemens Computers eddig SPARC64 V processzorral és Solaris operációs rendszerrel dolgozó PRIMEPOWER és ipari szabványos PRIMERGY szerverekből álló portfólióját. A felfrissített portfólió kielégíti az ügyfelek különböző szolgáltatási szintek iránti igényét a rendelkezésre állás és a méretrugalmasság terén. Az új PRIMEQUEST szerverek különösen azoknak jelentenek vonzó megoldást, akik szeretnék meghonosítani kritikus infrastruktúrájukban a Linux, Windows és Itanium technológiákra épülő, nyílt ipari szabványos működést.

A Fujitsu globális szakmai szövetségekkel ösztönzi a nagy megbízhatóságú (mission-critical) szoftverek bevezetését. A Fujitsu 500 linuxos fejlesztővel segített a Red Hatnek felkészíteni nyílt operációs rendszerét az üzletileg kritikus használatra. A Global Alliance Partnership keretében a vállalat a Microsofttal is szorosan együttműködik a Windows alkalmazási szabványainak megfelelő kritikus környezetek kialakításában.

A PRIMEQUEST szervercsalád az optimális IT-működést szolgáló Fujitsu TRIOLE stratégia jegyében született. Ez a stratégia a szerverek, tárolóeszközök, hálózatok és köztes szoftverek működésének összehangolásával dinamikus és rugalmas informatikai környezetet hoz létre. A Fujitsu Siemens Computers a Fujitsuval közösen PRIMEQUEST szervereket tartalmazó TRIOLE-sablonokkal lép majd piacra, amelyek segítségével az ügyfelek egyszerűen be tudják vezetni adatközpontjaikban a 64 bites Linux és Windows technológiát. Az üzletmenet folytonosságát, a reagálókészséget és a hatékonyságot javító TRIOLE stratégia támogatja a heterogén környezetek üzletileg kritikus adatközpontjainak optimalizált tervezését, fejlesztését és bevezetését.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő