Connect with us

LG X-WAVE: forradalmian új televíziós hangzás

Laptop

LG X-WAVE: forradalmian új televíziós hangzás

Az LG Electronics innovatív hangtechnológiát indít útjára: az ˝X-WAVE˝, amely a cég 21 és 29 colos síkképernyős televízióiban alkalmaz majd először beépítésre, e technológia úttörője.

Az LG egyedülálló hangjavító chipjével, az ˝X-WAVE˝-vel minden olyan digitális audió eszközön keresztül élvezhetik a felhasználók a TV által közvetített hangot, amely FM jel feldolgozására képes, mint például a házimozi rendszerek, hifi tornyok, és rádiók.


Ez azt jelenti, hogy az X-WAVE chip használatával a TV vezetékes összeköttetés nélkül kapcsolatba hozható bármilyen digitális audio eszközzel, legyen az hifi torony vagy hordozható kazettás magnó. A felhasználók anélkül élvezhetik ezt az élvonalbeli, mozi minőségű hangzást eredményező vezeték nélküli hangtechnológiát, hogy rengeteg pénzt költenének a rendszerük fejlesztésére. Így túlléphető a hagyományos lapos képernyőjű tévék 15 Wattos hangkibocsátási teljesítménye, a felhasználó egyetlen dolga, hogy összekösse X-WAVE TV-jét már meglévő hifijével.

A házimozi minőségű hangzás így már nem csak kevesek kiváltsága lesz. Az X-WAVE használói extra élettel tölthetik meg képernyőjüket, és fantasztikus zenét varázsolhatnak nappalijukba – minden vesződség nélkül. A X-WAVE-vel a vásárlók valóban megtapasztalhatják televíziójuk legkellemesebb és legerőteljesebb hangzását is.
Az X-WAVE igazi újdonság a lapos képernyőjű tévék felhasználóinak, akik gazdaságos megoldást keresnek az házimozi hangzás élményének elérésére. Az X-WAVE azon kifinomult hallású vásárlók igényeinek is eleget tesz, akik igazán élénk hangzást várnak el síkképernyős készüléküktől.

Azok, akik már rendelkeznek házimozi rendszerrel, vagy hifi toronnyal szintén örülni fognak annak az életteli és dinamikus hangzásnak, amelyet az X-WAVE technológia tesz lehetővé. Fő célcsoportot jelentenek a pályakezdők, illetve a fiatal generáció azon tagjai, akik szeretik a számítógépes játékokat.

Az X-WAVE TV igény szerint hozzáférhető olyan távirányítóval, ami fejhallgatóhoz csatlakoztatható. Így a felhasználók élvezhetik mind a finom, mind az erőteljes hangokat anélkül, hogy bárkit is zavarnának vele. Az LG 21 és 29 colos, forradalmi X-WAVE hangtechnológiájú síkképernyős TV-je az ázsiai országokban márciustól lesz kapható, míg Közép- és Dél-Amerikában áprilisban kerül az üzletekbe.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő