Connect with us

Európa legnagyobb vasúttársasága is a Suse-ra voksolt

Laptop

Európa legnagyobb vasúttársasága is a Suse-ra voksolt

A Deutsche Bahn, Németország nemzeti vasúttársasága áttért a Novell Suse Linux Enterprise Serverre.

A Deutsche Bahn, Németország nemzeti vasúttársasága a Novell SUSE LINUX Enterprise Servert választotta stratégiai szerverplatformjául. A DB Systems, a Deutsche Bahn informatikai szolgáltatója, kulcsfontosságú üzleti alkalmazásait ezen a platformon futtatja mostantól, és erre több mint 300 Intel alapú szervert használ. A Lotus Notes termékhez hasonló alkalmazások már átkerültek IBM platformra, és szintén a SUSE LINUX Enterprise Serveren futtathatóak. A jelenleg bevezetés alatt álló következő lépés az SAP szolgáltatások átállítása SUSE LINUX Enterprise Serverre. Az utolsó szakasz várhatóan 2005 végére valósul meg, ekkor a DB Systems webszervereit és a fennmaradó hálózati infrastruktúra szervereket – többek között az adatbázis és alkalmazás szervereket – is átállítják.

A DB Systems az átállás megvalósításával jelentős költségmegtakarításra és rendszerintegrálási előnyökre számít a bevezetés időszakában és a jövőben egyaránt. Olyan helyzetet kívánnak teremteni, amely nagyobb szabadságot kínál az adott technológiát szállító gyártók kiválasztásában is.

A DB Systems számos alternatíva kiértékelése után választotta a SUSE LINUX Enterprise Server megoldást, mivel skálázható, nagy teljesítményű alapokat biztosít a biztonságos vállalati számítástechnikához. Detlef Exner, a DB Systems informatikai termékekért felelős igazgatója szerint a Novell képes arra, hogy kiterjedt támogatást biztosítson a nyítlforrású szoftverhez, valamint a Novell számos hardver- és szoftverszállítóval fenntartott szoros együttműködése további biztonságot ad a Deutsche Bahn számára kulcsfontosságú feladatok megoldása során.

A projekt folyamata
Az első szakaszban az 55.000 Lotus Notes felhasználó tért át SUSE LINUX Enterprise Serverre, amelyet IBM eServer zSeries 990 mainframe-en futtatnak. Ezzel egyidőben a kulcsfontosságú vasúti menetrendek is átkerültek UNIX rendszerről SUSE LINUX-ra. A kijelölt szerverek nagyjából felének az áttérése már sikeresen megtörtént. A jelenleg bevezetés alatt álló következő lépés az SAP szolgáltatások átállítása SUSE LINUX Enterprise Serverre. Az utolsó szakasz várhatóan 2005 végére valósul meg, ekkor a DB Systems webszervereit és a fennmaradó hálózati infrastruktúra szervereket – többek között az adatbázis és alkalmazás szervereket – is átállítják.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő