Connect with us

technokrata

Microsoft – Axelero: Új licenckonstrukció a piacon

Laptop

Microsoft – Axelero: Új licenckonstrukció a piacon

A két vállalat közötti együttműködés keretében az Axelero egyedülálló havidíjas elszámolású konstrukcióban kínálja a Microsoft Windows XP és a Microsoft Office 2003 termékeket.

A Microsoft Magyarország és az Axelero Internet megállapodása révén, az internetszolgáltató egyedülálló konstrukcióban kínálja ügyfelei számára a Microsoft termékeit. A 2005. április 6-tól induló programban az Axelero, az internet előfizetésekhez hasonló, havidíjas elszámolással értékesít Windows XP és Microsoft Office termékeket. Az új szolgáltatás, a kedvező fizetési feltételek miatt, elsősorban az egyéni felhasználóknak, valamint a kis- és középvállalatoknak kínál előnyös megoldást.

A szolgáltató ügyfelei a havidíjas elszámolás keretében a Windows XP Home és Professional, valamint a Microsoft Office 2003 Basic és Small Business Edition változatai közül választhatnak. A termékek mellé az együttműködő partnerek széles körű terméktámogatást és minden igényt kielégítő ügyfélszolgálati rendszert hoznak létre. Ennek keretében az Axelero munkatársai 0-24 óráig várják majd az ügyfelek telefonhívásait, a Microsoft termékekhez kapcsolódó speciális kérésekre pedig a Microsoft hotline mérnökei adnak választ.

A piacon egyedi, havi elszámolású konstrukció elsősorban az egyéni felhasználók valamint a kis- és középvállalatok számára kínál előnyös megoldást, hogy kedvező feltételekkel jussanak jogtiszta, terméktámogatást és egyéb kiegészítő szolgáltatásokat is tartalmazó szoftvercsomagokhoz. Az újfajta fizetési mód teljes egészében alkalmazkodik az ügyfelek igényeihez, és az egyéb területeken már elterjedt havidíjas licenckonstrukciót valósítja meg a szoftverek területén is.

Az Axelero Internet az együttműködés révén az eddigieknél sokkal szélesebb körű szolgáltatásokat biztosít ügyfelei részére, ugyanis az internet-előfizetés mellé rugalmas, testre szabható szoftvereket, valamint egy azokhoz kapcsolódó komplex megoldáscsomagot is biztosít.

Civin Péter, az Axelero vállalati marketing vezetője elmondta, hogy az Axelero becslése szerint az elkövetkező egy év során akár 10 ezer Axelero ügyfél veheti igénybe az új konstrukciót.

A Microsoft Magyarország a termékek mellett további szolgáltatásokkal és kedvezményekkel bővíti az Axelero ügyfeleinek nyújtott csomagot. A Microsoft olyan oktatási segédanyagokat tesz majd elérhetővé az Axelero ügyfelei számára, amelyek segítségével azok jobban megismerhetik az általuk vásárolt szoftvereket, magasabb szinten elsajátíthatják a használatukhoz szükséges ismereteket, és így alkalmazásuk révén nagyobb hatékonyságot érhetnek el. Ezen extra szolgáltatások körét a Microsoft a jövőben tovább igyekszik majd növelni; a tervek között szerepel például olyan cégek bevonása a programba, amelyek egyéb kiegészítő szolgáltatásokat, kedvezményeket tudnak felajánlani az egyéni felhasználók, valamint a kis- és középvállalati ügyfelek számára.

„A Microsoft Magyarország és az Axelero együttműködése egyedülállónak mondható a hazai piacon. Az új fizetési konstrukció bevezetésének célja, hogy a kedvező feltételek révén elősegítsük az egyéni felhasználók és a kkv szektor szereplőinek szoftverekhez való hozzájutását, ezáltal is elősegítve a magyar gazdaság versenyképességének növekedését – mondta Vityi Péter, a Microsoft Magyarország igazgatója.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák