Connect with us

technokrata

Az LG bemutatta a világ első ˝mindenevő˝ Szuper Multi DVD Felvevőjét

Laptop

Az LG bemutatta a világ első ˝mindenevő˝ Szuper Multi DVD Felvevőjét

A Szuper Multi DVD Felvevő (RCS-7700) támogatja az összes tárolási szabványt, úgymint DVD±R/DVD±RW és DVD-RAM, kiküszöbölve ezzel versenytársai hasonló termékeinek felvételi korlátait és maximalizálva a felhasználók kényelmét.

Ez a modell alkalmas kétrétegű DVD+R írható lemezre történő 11 órányi videó felvételére, megkétszerezve ezzel a jelenleg forgalomban lévő termékek kapacitását. Ugyanakkor képes time-shift funkciójával egyidőben felvételt rögzíteni és lejátszani egy korábban felvett műsort.

A modell ezeken túlmenően képes DVD és VCR (videomagnó) közötti másolásra mindkét irányba és a 8-in-2 (8 a 2-ben) multi memória kártya bemenete lehetővé teszi 8-féle memória kártyán, úgymint SMC / CF / MD / MMC / SD / MS / MS Pro / xD – tárolt JPEG formátumú fotók, MP3 és WMA zenei tartalmak, DivX és más file-ok lejátszását.

Az RCS-7700 rendelkezik IEEE 1394 bemenettel is, lehetővé téve digitális videó kamera könnyű csatlakoztatását és ezzel DVD és videofelvétel másolását, valamint szerkesztését.

Park Kyung-soo, LG Electronics AV divíziójának vezetője így nyilatkozott: ˝Lelepleztük a világ első Szuper Multi DVD felvevőjét, ami egyszerre támogatja a DVD±R/DVD±RW és DVD-RAM technológiát. Cégünk a továbbiakban is bővíteni szándékozik a DVD felvevő Szuper Multi funkcióit, ezek a fejlesztések tovább fognak segíteni abban, hogy első helyre lépjünk a DVD-felvevők globális piacán˝.

Az LG kiállította ezt az új modellt a januári CES-en és márciusban a CeBIT-en, így az észak-amerikai és az európai közönség már megismerkedhetett vele. A Szuper Multi DVD felvevő sorozatgyártása heteken belül megkezdődik, értékesítése először az észak-amerikai, a japán és az európai piacokon indul el.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő