Connect with us

technokrata

Az LG bemutatta a világ első ˝mindenevő˝ Szuper Multi DVD Felvevőjét

Laptop

Az LG bemutatta a világ első ˝mindenevő˝ Szuper Multi DVD Felvevőjét

A Szuper Multi DVD Felvevő (RCS-7700) támogatja az összes tárolási szabványt, úgymint DVD±R/DVD±RW és DVD-RAM, kiküszöbölve ezzel versenytársai hasonló termékeinek felvételi korlátait és maximalizálva a felhasználók kényelmét.

Ez a modell alkalmas kétrétegű DVD+R írható lemezre történő 11 órányi videó felvételére, megkétszerezve ezzel a jelenleg forgalomban lévő termékek kapacitását. Ugyanakkor képes time-shift funkciójával egyidőben felvételt rögzíteni és lejátszani egy korábban felvett műsort.

A modell ezeken túlmenően képes DVD és VCR (videomagnó) közötti másolásra mindkét irányba és a 8-in-2 (8 a 2-ben) multi memória kártya bemenete lehetővé teszi 8-féle memória kártyán, úgymint SMC / CF / MD / MMC / SD / MS / MS Pro / xD – tárolt JPEG formátumú fotók, MP3 és WMA zenei tartalmak, DivX és más file-ok lejátszását.

Az RCS-7700 rendelkezik IEEE 1394 bemenettel is, lehetővé téve digitális videó kamera könnyű csatlakoztatását és ezzel DVD és videofelvétel másolását, valamint szerkesztését.

Park Kyung-soo, LG Electronics AV divíziójának vezetője így nyilatkozott: ˝Lelepleztük a világ első Szuper Multi DVD felvevőjét, ami egyszerre támogatja a DVD±R/DVD±RW és DVD-RAM technológiát. Cégünk a továbbiakban is bővíteni szándékozik a DVD felvevő Szuper Multi funkcióit, ezek a fejlesztések tovább fognak segíteni abban, hogy első helyre lépjünk a DVD-felvevők globális piacán˝.

Az LG kiállította ezt az új modellt a januári CES-en és márciusban a CeBIT-en, így az észak-amerikai és az európai közönség már megismerkedhetett vele. A Szuper Multi DVD felvevő sorozatgyártása heteken belül megkezdődik, értékesítése először az észak-amerikai, a japán és az európai piacokon indul el.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák