Connect with us

technokrata

Java az USA légierejénél

Laptop

Java az USA légierejénél

A Sun Microsystems bejelentette, hogy az amerikai légierő központi műveletekért és ellátási rendszerekért felelős csoportja az Egyesült Államok hadseregének első olyan szervezete, amely teljes körűen bevezette a „Java Center of Excellence (JCOE)” programot.

A program bevált és ellenőrzött módszerekkel segíti az USA légierejét és a hasonló szervezeteket a Java technológián alapuló alkalmazásfejlesztés területén. Az Egyesült Államok légiereje valamint a Sun több mint egy évet dolgoztak azon, hogy kialakítsanak egy olyan iteratív alkalmazásfejlesztési módszertant és architektúratervet, amellyel egyszerűsíthetők a jövőbeni fejlesztési feladatok.

„A Sun munkatársaival közösen nem kevés időt és munkát fektettünk a szolgáltatásközpontú architektúra tanulmányozásába annak érdekében, hogy folyamatosan fejleszteni tudjuk technológiai képességeinket, valamint gyorsabban és költséghatékonyabban felelhessünk meg hálózatcentrikus védelmi programjaink egyre nagyobb technológiai követelményeinek.” – mondta Frank Weber, az amerikai légierő szabványrendszerekkel foglalkozó csoportjának korábbi és a műveletekért és ellátási rendszerekért felelős szárnyának jelenlegi igazgatója.

A légierő Sun által kiképzett tagjaiból álló JCOE csoport többek között az alábbi eszközökkel segíti az alkalmazásfejlesztési folyamatot:
• az alkalmazások közötti zökkenőmentes együttműködést biztosító központi architektúraterv, amelynek elsődleges célja, hogy a szervezet jelenlegi informatikai infrastruktúráját nagy rugalmasságú, szolgáltatásorientált „közművesített informatikai” modellé alakítsa
• a „Java 2 Platform Enterprise Edition (J2EE)” néven is ismert vállalati Java-platform referenciaarchitekúrája, amely bevált „útitervet” kínál a megfelelő technológiák integrálásához és további rendszerfunkciók telepítése során történő újra felhasználhatóvá alakításukhoz; valamint a „Vezetői értékelő rendszer” segédlete
• folyamatos képzés és együttműködő mentorprogram, amely mérhető fejlődést hozott a légierő informatikai szervezeteinek tagjai körében, és jelentősen javította munkahelyi közérzetüketSzólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő