Connect with us

technokrata

Első kézből a szoftverminőségről

Laptop

Első kézből a szoftverminőségről

Magyarországon megalakult az első olyan vállalkozás, amely a szoftverminőség, a szoftverfolyamat–fejlesztés komplex kérdéskörével foglalkozik.

Az SQI Magyar Szoftverminőség Tanácsadó Intézet Kft. szakmai tevékenységével segíti a szoftvercégeket, hogy megismerjék a lehetséges minőségi megközelítéseket, kiválasszák, bevezessék, és ha indokolt, tanúsítassák a számukra legmegfelelőbbet. Az SQI az ISO 9001: 2000, CMM, CMMI vagy Spice szerinti auditáláshoz szükséges szoftverfolyamat – fejlesztéshez kapcsolódó szolgáltatásai felölelik a belső érettség-felmérést, a hivatalos audithoz kapcsolódó tanácsadást és oktatást.

Az SQI tagja az ESI@net hálózatnak, ezáltal stratégiai partnere az European Software Institute-nak. Munkatársai révén az SQI az akadémiai szférához is kapcsolódik. Az Intézet, különféle kutatási projektekben való részvételével hozzájárul ahhoz, hogy a szoftverminőség szakterületének legújabb megközelítései, tapasztalatai Magyarországon is hozzáférhetővé váljanak.

A 2004 tavaszán alakult SQI Magyar Szoftverminőség Tanácsadó Intézet Kft. első nyilvános rendezvényére, – amely a „A szoftverminőség komplex kérdésköre” címet viseli – 2005. április 15-én kerül sor. A díjmentes rendezvényre szeretettel várják mindazokat a szakembereket, akik szoftverfejlesztéssel, szoftverprojektek vezetésével, szoftverminőség-biztosítással foglalkoznak. A rendezvény célja, hogy a magyar szakemberek átfogó ismereteket szerezzenek legismertebb szoftverminőségi modellekről és szabványokról, azok nemzetközi alkalmazottságáról, magyarországi bevezetésük támogatásáról és tanúsításuk lehetőségeiről.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő