Connect with us

technokrata

Adobe Illustrator CS2 – a vektorgrafika újrafelfedezése

Laptop

Adobe Illustrator CS2 – a vektorgrafika újrafelfedezése

Az Adobe Illustrator CS2 a nyomtatás, a mozgásgrafika, a Web és a mobil eszközök számára képes grafikailag gazdag vektortartalmakat készíteni.

Az önálló szoftveralkalmazásként vagy az Adobe Creative Suite 2 egyik legfontosabb részeként is megvásárolható Illustrator CS2 lehetővé teszi a tervezők számára, hogy az új kreatív eszközökkel, mint amilyen például a Live Trace és a Live Paint, a továbbfejlesztett felhasználói felülettel és a legkülönfélébb fájlformátumok, így többek között a mobil platformokra kivihető Scalable Vector Graphics Tiny (SVG-t) kibővített támogatásával újra felfedezzék a vektorgrafika lehetőségeit.

Kreatív eszközök
A Live Trace a beolvasott, kézzel rajzolt skicceket és digitális fényképeket pontosan és másodpercek alatt konvertálja tökéletesen szerkeszthető és méretezhető Illustrator alkotásokká. A Live Paint segítségével a felhasználók az alkotásokat gyorsan színezhetik át az igényeiknek megfelelően. A Live Paint megoldja továbbá azt az illusztrációban gyakran jelentkező problémát is, hogy hogyan lehet új formákat gyorsan készíteni.

Optimalizált felhasználói felület
Az Adobe Illustrator CS2 új kezelőpalettájával és egyedi munkafelületeivel a kreatív szakemberek új és már létező eszközöket fedezhetnek fel, és optimalizálhatják munkafelületüket és munkafolyamataikat. A felhasználók számára a leggyakrabban használt paletták 80 százalékának kényelmes elérését egyetlen helyről biztosító környezetre érzékeny felülettel, a kezelőpalettával gyorsan kiválaszthatjuk a menüket és a szolgáltatásokat, és a képernyőn területeket szabadíthatunk fel alkotásaink számára. Az egyedi munkaterület segítségével a tervezők kiválaszthatják és rendezhetik az adott munkafolyamatot vagy projektet támogató palettákat, elnevezett munkaterületként elmenthetik, illetve elérhetik az Ablak menüből vagy megoszthatják a többi tervezővel.

Rugalmas kiviteli lehetőségek és szoros integráció
Az Illustrator CS2 a legkülönfélébb fájlformátumok, többek között nyomtatási munkafolyamatokhoz az ipari szabvány PDF/X, webes animációkhoz a Macromedia Flash (SWF) és az SVG és SVG-t kibővített támogatását kínálja olyan alkalmazásokhoz, mint az animált képes üzenetek, a mobil elektronikus kereskedelem és a mobilszórakoztatás.

Az Adobe Illustrator CS2 a Photoshop rétegkompozíciók kibővített támogatásán és a szűrők és hatások közvetlen elérésén keresztül szoros integrációt biztosít az Adobe Photoshop CS2 szoftverrel. Ez a bővített integráció a tervezők számára nagyobb kreatív rugalmasságot és befolyást biztosít az Adobe Creative Suite 2-t átfogó munkafolyamatokban. Az Illustrator CS2 része az Adobe Bridge amely az Adobe Creative Suite 2 szoftvereinek többnézetes fájlböngészését és problémamentes, termékfüggetlen integrációját biztosítja. Biztosítja emellett az Adobe Stock Photos, az új képtári fényképszolgáltatás elérését is, amely szedéshez és tervezéshez nem jogdíjas képek egy helyen történő beszerzési lehetőségét kínálja.

Az Illustrator CS2 Mac OS X 10.2.8 – 10.3.8, Microsoft Windows 2000 és Windows XP platformokra szánt változatai várhatóan május végétől kaphatók.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom