Connect with us

Adobe Creative Suite 2

Laptop

Adobe Creative Suite 2

Az Adobe komplett tervező és kiadványszerkesztő környezetében bemutatkozik az új Adobe Stock Photos és Adobe Bridge szolgáltatás, és a továbbfejlesztett Adobe Version Cue CS2.

Az Adobe Systems bejelentette az Adobe Creative Suite új verzióját. Az Adobe Creative Suite 2 Premium Edition változatában a tervezőprogramok – az Adobe Photoshop CS2, az Adobe InDesign CS2, az Adobe Illustrator CS2 és az Adobe GoLive CS2 – új verziói a vadonatúj Version Cue CS2-vel együtt kapnak helyet. A nemrég megjelent Adobe Acrobat 7.0 Professional szintén része a szoftvercsomagnak.

A merőben új Adobe Creative Suite egyik eleme, a termelékenységi, képi és kreatív központ feladatát ellátó Adobe Bridge, az Adobe Creative Suite 2 szoftvereinek többnézetes fájlböngészését és problémamentes, termékfüggetlen integrációját biztosítja. Biztosítja emellett az Adobe Stock Photos, az új képtári fényképszolgáltatás elérését is, amely szedéshez és tervezéshez nem jogdíjas képek egy helyen történő beszerzési lehetőségét kínálja. Az SVG-T és hasonló mobil szabványok támogatásával az Adobe Creative Suite 2 felgyorsítja a nyomtatásra, Webre és a legújabb generációs kéziszámítógép eszközökre szánt tervezés és kiadványszerkesztés munkafolyamatát.

„A tervezésben, reklámban és kiadásban dolgozó ügyfeleink munkáján révén megváltozik a mindennapi világ.“ – mondja Shantanu Narayen, az Adobe elnök-üzemeltetési vezérigazgatója – „Célunk egy olyan technológiai platform kifejlesztése, amelyre támaszkodhat és építhet a kreatív közösség. A Creative Suite 2-vel megadtuk a tervezőknek azokat az alapvető eszközöket, amelyekkel az Interneten, nyomtatásban a vagy a legújabb késziszámítógépeken csúcsminőségű munkát valósíthatnak meg.“

Adobe Bridge és Adobe Stock Photos
Az Adobe Bridge egy látványos fájlböngésző, amellyel a tervezők az Adobe Creative Suite 2 szoftverelemein belül böngészhetik, rendezhetik és dolgozhatják fel a munkájukat. A tervezők többoldalas Adobe hordozható dokumentum formátumú (PDF) fájlokba tekinthetnek be, úszó tömörablakoknál „fogd és vidd“ módszerrel dolgozhatnak, a beépített Camera Raw 3.0 verzióval képeket dolgozhatnak fel, Adobe XMP metaadatokat szerkeszthetnek és azokra rákereshetnek, illetve a Version Cue CS2-ben szervezett kellékek után kutathatnak. A képtári képek beszerzését és kezelését egyszerűsítő Adobe Stock Photos egy olyan önálló erőforrás, amely több mint 230.000 képet egyetlen helyen fog össze többek között a világ olyan vezető képtári fényképszolgáltatóitól, mint a Getty Images Photodisc; a Jupitermedia Comstock Images; a Digital Vision; a nem jogdíjas zefaimages imageshop és az amana.

A fájlváltozat-kezelő és csoportmunka eszköz, a Version Cue CS2 segítségével a felhasználók betekinthetnek a projektjeikbe, régebbi és más változataik után kereshetnek, illetve azokhoz hozzáférhetnek. A munkacsoport felhasználói egyszerűen megoszthatják munkáikat, és a PDF projektek állományait most már webes alapon csoportosan is korrektúrázhatják. Az Adobe Bridge egyetlen párbeszédablakával a tervezők a Photoshop CS2, Illustrator CS2, InDesign CS2 és a GoLive CS2 színbeállításait szinkronizálva elkerülhetik a kellemetlen utólagos színkorrekciót. Az Adobe Creative Suite minden elemében egységes Adobe PDF dokumentumkészítést lehetővé tevő új, tárolt globális export beállítások időt takarítanak meg, és kiszűrik a nyomtatásba kerülő projektek költséges hibáit. A tárolt beállítások egy helyen találhatók, és adott munkafolyamatokhoz testreszabhatók.

Az Adobe Creative Suite 2 Mac OS X 10.2.8 – 10.3.8, Java Runtime Environment 1.4.1, Microsoft Windows 2000 (4. szervizcsomag) és Windows XP (1. és 2. szervizcsomag) platformokra szánt változatai várhatóan május végétől kaphatók.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő