Connect with us

technokrata

Informatikai Innovációs díjat nyert a Megatrend 2000 Rt.

Laptop

Informatikai Innovációs díjat nyert a Megatrend 2000 Rt.

Az ISeeSec lehetővé teszi elektronikus adattartalmak kockázatarányos védelméhez szükséges központi biztonsági ellenőrzési rendszer létrehozását.

A Magyar Innovációs Szövetség 2004. évi Informatikai Innovációs díjában részesült a Megatrend 2000 Rt. ISeeSec Adatbiztonsági Audit Rendszer terméke. A díjat Kovács Kálmán informatikai és hírközlési miniszter adta át K. Szabó Imrének, a Megatrend elnök-vezérigazgatójának.

A Magyar Innovációs Szövetség 2004. évi Informatikai Innovációs díjában részesült a Megatrend 2000 Rt. ISeeSec Adatbiztonsági Audit Rendszer terméke. A Magyar Innovációs Alapítvány Kuratóriuma által felkért szakemberekből álló bírálóbizottság Dr. Kóka János gazdasági és közlekedési miniszter elnökletével az ISeeSec Adatbiztonsági Audit Rendszert jelölte meg a 2004-es év leginnovatívabb informatikai megoldásának. Az idén tizenharmadik alkalommal kiosztott díjra pályázhat minden Magyarországon bejegyzett társaság vagy egyéni vállalkozó, aki az előző évben kiemelkedő hasznot ért el magas színvonalú új termék, új eljárás vagy új szolgáltatás létrehozása és piaci bevezetése révén.

Az ISeeSec lehetővé teszi elektronikus adattartalmak kockázatarányos védelméhez szükséges központi biztonsági ellenőrzési rendszer létrehozását, az információvédelmi terület belső fenyegetettséghez kapcsolódó audit és kockázat analízis feladatköreinek hatékony támogatását.

„Igen megtisztelő számunkra, hogy az ISeeSec elnyerte a 2004. évi Informatikai Innovációs díjat. A kutatás-fejlesztés a Megatrendnél a mindennapok szerves alkotó eleme, és nem mint külön feladatkör vagy szervezeti egység jelenik meg. Először 1994-ben kaptunk Compfair nagydíjat Infosys Integrált Vállalatirányítási Rendszerünkre, amely azóta a piac meghatározó szereplőjévé vált. Az állandósult innováció újabb állomása az ISeeSec, mely az információvédelem egy ma még kevésbé ismert részterületén érhet el hasonló sikereket itthon és külföldön.” – nyilatkozta K. Szabó Imre a díj átvétele után.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle