Connect with us

Informatikai Innovációs díjat nyert a Megatrend 2000 Rt.

Laptop

Informatikai Innovációs díjat nyert a Megatrend 2000 Rt.

Az ISeeSec lehetővé teszi elektronikus adattartalmak kockázatarányos védelméhez szükséges központi biztonsági ellenőrzési rendszer létrehozását.

A Magyar Innovációs Szövetség 2004. évi Informatikai Innovációs díjában részesült a Megatrend 2000 Rt. ISeeSec Adatbiztonsági Audit Rendszer terméke. A díjat Kovács Kálmán informatikai és hírközlési miniszter adta át K. Szabó Imrének, a Megatrend elnök-vezérigazgatójának.

A Magyar Innovációs Szövetség 2004. évi Informatikai Innovációs díjában részesült a Megatrend 2000 Rt. ISeeSec Adatbiztonsági Audit Rendszer terméke. A Magyar Innovációs Alapítvány Kuratóriuma által felkért szakemberekből álló bírálóbizottság Dr. Kóka János gazdasági és közlekedési miniszter elnökletével az ISeeSec Adatbiztonsági Audit Rendszert jelölte meg a 2004-es év leginnovatívabb informatikai megoldásának. Az idén tizenharmadik alkalommal kiosztott díjra pályázhat minden Magyarországon bejegyzett társaság vagy egyéni vállalkozó, aki az előző évben kiemelkedő hasznot ért el magas színvonalú új termék, új eljárás vagy új szolgáltatás létrehozása és piaci bevezetése révén.

Az ISeeSec lehetővé teszi elektronikus adattartalmak kockázatarányos védelméhez szükséges központi biztonsági ellenőrzési rendszer létrehozását, az információvédelmi terület belső fenyegetettséghez kapcsolódó audit és kockázat analízis feladatköreinek hatékony támogatását.

„Igen megtisztelő számunkra, hogy az ISeeSec elnyerte a 2004. évi Informatikai Innovációs díjat. A kutatás-fejlesztés a Megatrendnél a mindennapok szerves alkotó eleme, és nem mint külön feladatkör vagy szervezeti egység jelenik meg. Először 1994-ben kaptunk Compfair nagydíjat Infosys Integrált Vállalatirányítási Rendszerünkre, amely azóta a piac meghatározó szereplőjévé vált. Az állandósult innováció újabb állomása az ISeeSec, mely az információvédelem egy ma még kevésbé ismert részterületén érhet el hasonló sikereket itthon és külföldön.” – nyilatkozta K. Szabó Imre a díj átvétele után.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő