Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vadonatúj Samsung MP3 lejátszók

Laptop

Vadonatúj Samsung MP3 lejátszók

A Samsung Electronics bemutatta MP3 lejátszóinak új kollekcióját, és egyúttal bejelentette, hogy 2007-ig a dinamikusan növekedő piaci szegmens élére szeretne kerülni.


Az új termékek között találjuk a CES elektronikai szakkiállításon már bemutatott, zsebóra formájú YP-W3L modellt, amely korlátozott számban, különleges díszítéssel készül. Az YP-T8 egy hordozható multimédia-lejátszó, amely többek között videó támogatással is rendelkezik, jóllehet mérete alig egyharmada egy átlagos zenelejátszóénak. Az YH-J70 egy 30 GB kapacitású merevlemezzel ellátott készülék, amelyen nemcsak zenét hallgathatunk, de MPEG4 formátumú videókat is nézhetünk, és videojátékokat is játszhatunk 1,8 colos LCD-jén. Az YP-F1 lejátszóval a Samsung a divatrajongó fiatalokat kívánja meghódítani. A modell 9 különböző színben lesz kapható.

A Samsung új, apró MP3 lejátszóiban a Samsung szakértelmének legjava koncentrálódik. A kis készülékek nemcsak az innovatív technológiai megoldásokkal és a gyártóra jellemző precizitással, de vonzó megjelenésükkel is kivívják a fogyasztók elismerését.

A vállalat tavaly 1,7 millió MP3 lejátszót értékesített világszerte. Kína lejátszó-piacán a Samsung az első helyen zárta 2004-et, és más kulcsfontosságú piacokon is megerősítette pozícióját. Tervei között szerepel, hogy MP3 lejátszóinak funkcióit mindinkább az egyes fogyasztói csoportok igényeihez alakítja. A Samsung MP3 lejátszóinak kelléktárát a jövőben olyan funkciókkal gazdagítja, mint a filmek lejátszása, a fényképek megjelenítése vagy a videojátékok támogatása.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés