Connect with us

technokrata

Marihuána illatot árasztó új MP3 lejátszók

Laptop

Marihuána illatot árasztó új MP3 lejátszók

Az Audiotronic legújabb MP3 lejátszói nem csak a fület, hanem az orrot is kényeztetik.


A most debütált Audiotronic iCool hordozható digitális zenelejátszók érdekessége nem más, mint a speciális aromatöltet, vagyis, hogy a készülékek számos különböző illatú változatban kaphatóak. Az extravagáns formatervű készülékek négy különböző verzióban kaphatóak, melyek fantázianevei az illatuk alapján a következők: Marijuana, Coffee, Cookie, Casino. Az első tehát marihuána, a második kávé, a harmadik sütemény illatú, a negyedik pedig talán pénz szagú, de ez korántsem biztos.

A 66 milliméter hosszú, 51 milliméter széles és 17 milliméter vastag Audiotronic MP3 lejátszók mindössze 35 grammot nyomnak a mérlegen, energiaellátásukról pedig egyetlen AAA szabványú elem gondoskodik. Az elem maximum 10 órás lejátszási időt tesz lehetővé. Kiszereléstől függően 16-256 MB belső memória található az iCool lejátszókban, de természetesen mind SD (Secure Digital), mind pedig MMC (MultiMediaCard) memóriakártyákat képesek kezelni.

A személyi számítógépekhez USB 2.0 interfészen keresztül csatlakoztatható Audiotronic iCool 96×24 pixeles felbontású monokróm kijelzőt kapott, mely elegáns kék háttérvilágítású. A várható kereskedelmi árral kapcsolatban egyelőre nincsenek konkrét információink.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom