Connect with us

technokrata

Új Gigabit Ethernet kapcsolók az Allied Telesyntől

Laptop

Új Gigabit Ethernet kapcsolók az Allied Telesyntől

A hálózati megoldásokat értékesítő társaság újabb Gigabit Ethernet 2. és 3. rétegű kapcsolók piaci bevezetését jelentette be.

Az Allied Telesyn bejelentése szerint a társaság a hálózatok rugalmasságát és válaszidejét jelentősen javító új menedzselt kapcsolók több változatát hozta forgalomba. A második (L2) és harmadik (L3) rétegű kapcsolást végző eszközök megbízható, költséghatékony gigabites kapcsolatot biztosítanak a számítógépek számára. A most piacra dobott termékek között találjuk az AT-9400 sorozatú L2+ rétegű menedzselt gigabites Ethernet, valamint az AT-9700 L3 rétegű gigabites Ethernet kapcsolókat.

Az AT-9400 sorozat ideális megoldás minden, megbízható LAN hálózatot igénylő, gyorsan fejlődő vállalkozás számára. A termékcsalád tudása rendkívül fontos lehet olyan irodaházaknál, kormányzati, közigazgatási, pénzügyi vagy oktatási intézményeknél, ahol több nem kellően biztosított és védett helyiség található; például a látogatók számára kialakított várók vagy tárgyalók.

Az AT-9400 sorozathoz tartozó eszközök a 2. – 4. hálózati réteg csomagtartalmát átvizsgáló modullal rendelkeznek. Ezt a működést az Allied Telesyn korszerű biztonsági infrastruktúrája támogatja, amely magában foglalja a hozzáférési ellenőrzési listákat (ACL), a DoS védelmet, az IEEE 802.1x és a portok egyedi védelmi rendszerét.

Az AT-9700 sorozathoz tartozó, 24 és 48 portos kivitelben egyaránt kapható eszközök a hálózatok szélein nagy teljesítményükkel biztos alapot adnak a legfrissebb kapcsoló és útválasztó technológiáknak, támogatják a multimédiaalkalmazásokat, és lehetővé teszik a portonkénti sávszélesség szabályozást. Az eszközcsalád minden tagjának tudása magában foglalja továbbá a következőket: 3. szintű IP statikus irányítás, RIP, RIPv2, IGMPv2 és OSPFv2 irányítási protokollok.

˝Az elmúlt néhány évben, az üzleti életben markánsan megnőtt a nagy sávszélességet igénylő alkalmazások gyakorisága, különös tekintettel a multimédiás és a videós alkalmazásokra˝ – magyarázza James White, az Allied Telesyn nemzetközi marketing igazgatója. ˝Az általunk forgalmazott menedzselt gigabites Ethernet központok kedvező költséggel kínálnak megoldást a jelenlegi piaci igényekre, egyúttal kiszolgálják a felhasználók jövőben felmerülő hálózatbővítési követelményeit – mégpedig további költségek nélkül˝.

A cég magyarországi képviselete egy átfogó promóció keretében a AT-9400-as és AT-9700-as palettát most különösen kedvező feltételekkel kínálja végfelhasználóinak és hálózat építő partnereinek.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle