Connect with us

technokrata

Integrált vállalatirányítási rendszer kis- és közepes vállalatoknak – egy cégautó árának feléért

Laptop

Integrált vállalatirányítási rendszer kis- és közepes vállalatoknak – egy cégautó árának feléért

Szuper csomag a HP-től és az SAP-tól.

A Hewlett-Packard és az SAP olyan speciális megoldáscsomagot fejlesztett ki, amely megfelelő informatikai hátteret biztosít a hazai kis- és közepes vállalkozások versenyképességének növeléséhez. A csomag része az SAP Business One integrált vállalatirányítási megoldáscsomag, a HP közkedvelt és kategóriájában piacvezető szervere, a HP ProLiant ML 350 és a HP nx9020 notebookja is. A komplett megoldás nettó ára 2.999.999 forint, amely meghatározott konzultációs és bevezetési szolgáltatási díjat is tartalmaz. A megoldás bevezetésében az SAP minősített üzleti partnerei közül az itelligence Hungary Kft. és a Volán Elektronika Rt. szakértői segítik a vállalkozásokat. A megoldás továbbfejlesztéséhez a HP további eszközöket ajánl, többek között az iPAQ hx2110 kézi számítógépet és a HP Color LaserJet 2550 színes nyomtatót.

A hazai vállalkozások modernizációja az irodai alkalmazások bevezetése és az Internet egyre aktívabb használata után mára új szakaszához érkezett. Egyre nagyobb igény mutatkozik a nagyvállalati rendszerekhez hasonló átgondoltsággal tervezett, ám kisebb vállalati méretre optimalizált, integrált vállalatirányítási megoldások iránt.

„Az SAP és a HP a nagyvállalati piacon szerzett tapasztalataira, valamint az ott kivívott vezető szerepére alapozva most az új szegmensben is bizonyítani kíván, amelyhez világszínvonalú elemekből építkezik.” – kommentálta a bejelentést Kelemen Róbert, az SAP SMB üzletágának vezetője.

Az SAP Business One integrált vállalatirányítási megoldást kifejezetten kis- és közepes méretű vállalatok számára tervezték. Valós és egységes áttekintést ad az ügyfélkapcsolat-menedzsmentben, logisztikában, szerviztevékenységben és pénzügyben zajló eseményekről. A könnyen használható, hatékony SAP Business One az üzleti felhasználók kezébe adja az irányítást, úgy, hogy ellátja őket a sikeres üzleti döntések meghozatalához szükséges kulcsfontosságú, naprakész információkkal.

Az SAP Business One bármely KKV számára megfizethető, így bevezetése gyorsan megtérül. Használata egyszerű, hiszen felhasználóinak egységes, magától értetődő környezetet kínál, amely gyorsan elsajátítható.

A mindenki számára hozzáférhető standardok használata következtében az SAP Business One könnyen integrálható más rendszerekkel. A “Drag&Relate” funkció segítségével a felhasználók eltérő adatbázisokból is könnyen összegyűjthetik a számukra fontos információkat. E szoros integráció új távlatokat nyit más üzleti rendszerek számára. Lerövidíti a tanulási életciklust is, hiszen a felhasználóknak nem kell új eszközöket megtanulniuk az elemző és marketingfeladatok elvégzéséhez.

A változó igényeknek megfelelően egyszerűen testreszabható SAP Business One segítségével az irányítás hatékonyabb szintjét érhetik el a vállalkozások így növekszik nyereségességük.

A csomagban található HP termékek kategóriájuk legnépszerűbb tagjai. A Proliant ML350 szerver kétprocesszoros Intel XEON alapú kiszolgáló, amely az SAP Business One szoftvert futtató vállalatok számára is tökéletes választás. A hozzá választható szerviz támogatás mindenkor megbízható hátteret garantál. A HP Compaq Business Notebook nx9020-as noteszgép szintén kipróbált technológiai alapokon nyújt mobilitást, amelyet vezeték nélküli csatlakozási képessége és nagy teljesítményű akkumulátora támogat.

A sokoldalú HP iPAQ hx2110 sorozatú zsebszámítógép a teljesítmény, csatlakozási lehetőségek, bővítés és továbbfejlesztett biztonsági szolgáltatások optimális konfigurációit kínálja, amelyek tökéletesen megfelelnek az SAP Business One használatához is.

„A vezeték nélküli szolgáltatások révén kapcsolatban maradhat a rendszerrel mind az irodában, mind azon kívül, hiszen a továbbfejlesztett biztonsági szolgáltatások védik az eszközt és a vezeték nélküli kapcsolatot. Személyes hálózatok létrehozásával pedig megvalósítható a mobil együttműködés és az adatok azonnali megosztása.” – hangsúlyozta a HP hardverek előnyeit Németh János Pál, a HP Kis- és Közepes Vállalkozásokért felelős kereskedelmi igazgatója.

A HP Color LaserJet 2550 színes lézernyomtatója könnyen kezelhető, helytakarékos kivitelű, és nagy sebességgel állítja elő a minőségi színes dokumentumokat. Remek nyomtató kisvállalkozások, fiókirodák, kis munkacsoportok szakemberei, valamint irodában önállóan dolgozók számára, akik szolgáltatásaik népszerűsítésére meggyőző, üzleti minőségű színes anyagokat szeretnének előállítani.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle