Connect with us

technokrata

Ingyenes könyvelőprogram a kisvállalkozásoknak

Laptop

Ingyenes könyvelőprogram a kisvállalkozásoknak

Ingyenessé válik a Számadó – 11 Könyvelő Light program 2005 áp-rilis elsejétől – jelentette be a program fejlesztője.

A cég már korábban ingyenessé tett számlázó programja után a most ingye-nessé váló könyvelő program semmiféle korlátozást nem tartalmaz, teljes egé-szében megegyezik az eddig forgalomban lévő változattal. A különbség annyi, hogy nem tartozik hozzá ügyfélszolgálati és szoftvertámogatás. Azonban, hogy a felhasználók ne maradjanak teljesen magukra, a program kifejlesztője a saját honlapján létrehoz egy fórumot, ahol a program használói egymás között megoszthatják tapasztalataikat és kérdéseikre esetleg választ kaphatnak a többi felhasználótól.

A most freeware-ré váló program ideális kisebb, most induló vagy közepes for-galmú cégek normál könyvelésére, számlázásra vagy kisebb könyvelő irodák munkájának támogatására. A programban a könyvelhető cégek, illetve a bi-zonylatok száma nem korlátozott. További előnye, hogy alkalmas a cégek fej-lődését követni és a későbbiekben a Számadó – 11 Könyvelő Light prog-ramról könnyű az átállás a Számadó-01 ügyviteli rendszerre, vagy a Számadó-03 Könyvelői csomagra, mivel az adatbázisok azonos felépítésűek, így egy mozdulattal átvihetők.

A fejlesztő továbbra is forgalomban tartja a Számadó-11 Könyvelő Lightot, mint terméket is az árlistában meghirdetett kondíciók szerint, melyekhez biz-tosítja a terméktámogatást.

A Számadó könyvelőprogram ingyenessé tételével a Számadó célja, hogy segít-se az induló kisvállalatokat, egyéni vállalkozókat, otthon is dolgozó könyvelő-ket, azzal, hogy egy megbízhatóan működő, APEH által is elfogadott, kipróbált megoldást bocsát rendelkezésükre. „Mi is kis magyar cégként indultunk, ezért jól ismerjük, mennyi nehézséggel kell szembenéznie egy kisvállalkozásnak. Ebből egyet szeretnénk levenni a vállukról: a könyvelési rendszer beszerzé-sét.” – mondta Kornis György, a Számadó Közös Vállalat igazgatója – „Eköz-ben erőforrásainkat a közepes és nagyobb cégek kiszolgálására fordítjuk, az összetettebb bevezetési projektekre és a rendszer magjának továbbfejleszté-sére.”

A Számadó Közös Vállalat által forgalmazott ügyviteli és számviteli termékek alkalmasak a kicsitől az egészen nagyvállalatok igényeinek kielégítésére. A ké-szen megvásárolható programcsomagok értékesítésén túl segítséget nyújtanak cégek teljes ügyviteli rendjének kialakításában, megszervezésében, működte-tésében. A Számadó folyamatosan fejleszti termékeit és teljes körű szoftver támogatást nyújt az ügyfelek számára.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle