Connect with us

technokrata

Ingyenes kompatibilitás-vizsgálat Windows XP SP2-höz

Laptop

Ingyenes kompatibilitás-vizsgálat Windows XP SP2-höz

A Microsoft szabadon elérhetővé tette a Windows XP második javítócsomagjához készített ellenőrző eszközét.

Számos visszajelzés érkezett a Microsofthoz, mely szerint a Windows XP Service Pack 2 olyan kompatibilitási problémákat okoz az alkalmazásokban, amelyek korábban nem voltak tapasztalhatók. Ezen problémák kiküszöbölése érdekében a Microsoft egy új eszközt bocsátott ügyfelei rendelkezésre, amely elhárítja az alkalmazás-kompatibilitási problémákat, megkönnyíti a felhasználókkal való párbeszédet és az informatikai szakemberek számára is hatékony megoldást nyújt a rendszerek biztonságossá tételére.

Az új eszköz, a Microsoft Application Compatibility Toolkit (ACT) 4.0, segítségével az ügyfelek egyszerűen tájékozódhatnak arról, hogy az SP2 szigorúbb biztonsági beállításai milyen kompatibilitási problémákat okozhatnak.

Az ACT 4.0 a Windows XP Service Pack 2 telepítéséből fakadó problémákkal foglalkozik, ennek keretében részletes útmutatást és hasznos eszközöket biztosít a Windows XP és a Windows Server 2003 rendszerrel kapcsolatos gyakori alkalmazás-kompatibilitási problémák megoldásához. Segítséget nyújt az informatikai osztályoknak a kompatibilitási nehézségek azonosításában és megoldásában; használatával automatizálhatók olyan feladatok, mint például az alkalmazások nyilvántartásba vétele, valamint a javítások futtatható formátumba való csomagolása és telepítése.

A Microsoft Application Compatibility Toolkit (ACT) 4.0 ingyenesen letölthető.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle